Thursday, 5 January 2017

Rawatan Untuk Pesakit Nephrotic Syndrome Atau Buah Pinggang Bocor

Penyakit Buah Pinggang Bocor atau Nephrotic Syndrome ini adalah jenis penyakit yang menjejaskan buah pinggang. Ginjal yang normal mempunyai satu penapis yang dikenali sebagai glomerulus bertindak untuk menapis protein albumin daripada terkeluar ke dalam urin atau air kencing.

Sekiranya penapis ini rosak, ia akan mengakibatkan protein ‘bocor’ dan diangkut keluar dari tubuh secara berlebihan. Akibatnya, ia akan mengganggu kesihatan tubuh sehingga terjadi komplikasi bengkak air (edema), hypoalbuminemiamasalah kolestrol dan lain-lain.

Rawatan Semulajadi Buah Pinggang Bocor Tanpa Biopsi Dan Steroid 

Seperti yang kita sedia maklum, rawatan buah pinggang bocor ini memerlukan pesakit melalui biopsi iaitu pengasingan tisu, sel atau cecair tubuh daripada pesakit untuk mengkaji penyakit yang dihadapinya. Disamping itu, para pesakit juga akan dibekalkan steroid yang kita ketahui banyak sisi negatifnya untuk tubuh.Rawatan alternatif yang boleh dicuba untuk mengatasi masalah buah pinggang bocor ini ialah dengan mencuba supplemen semulajadi Vivix Shaklee yang sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan.

Pengambilan berterusan Vivix secara konsisten sekurang-kurangnya sebotol akan membantu untuk kita kembali pulih. Vivix akan mula bertindak memperbaiki sel-sel tubuh yang telah rosak. 
Vivix Shaklee adalah revolusi terbaru pemakanan polifenol dalam bentuk minuman botani. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi sebatian tanaman berkhasiat seperti antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Vivix adalah campuran antara botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Selain itu, Vivix Shaklee juga mempunyai keistimewaan lain :

Pengambilan supplemen ini adalah usaha untuk kita kembali sembuh. Dalam pada Tubuh yang sihat adalah hasil kombinasi pengambilan makanan yang berkhasiat, senaman dan memenuhi keperluan nutrisi. 

Pengambilan Vivix ini akan membantu untuk penghasilan sel-sel yang sihat.
Sekiranya anda salah seorang yang bermasalah buah pinggang bocor, saya sarankan anda untuk mencuba Vivix Shaklee ini sekarang.

Janganlah berfkir terlalu rumit demi kesihatan.

Untuk keterangan lanjut dan pesanan produk hubungi :
Aishah Nin
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE