Friday, 6 January 2017

Hanya 9 Hari Untuk Kelihatan Cantik, Awet Muda dan Berseri

Faktor Penuaan Sel

Antara faktor penuaan sel ialah seperti berikut
  • Tekanan atau stress yang sering dialami oleh individu tersebut
  • Diet yang tidak seimbnag
  • Pencemaran Alam
  • Fungsi Mitochondria yang makin lemah iaitu kilang penjana tenaga dalam sel yang semakin menurun seiring dengan peningkatan umur
Kesan dari kerosakan atau penuaan sel yang cepat ini menyebabkan tiisu, organ malah sistem badan kita akan terjejas. Akhir sekali mendorong kita untuk kelihatan lebih tua dari USIA!

Cara Untuk Kekal Muda

Kebiasaanya, tubuh kita akan menghasilakn anti-oksidant sebagai pertahanan untuk DNA sel dari diserang dan dirosakkan oleh radikel-radikel bebas. Malangnya, sel tubuh yang rosak menyebabkan badan tidka mampu menghasilkan anti-oksida yang secukupnya. Untuk memastikan fungsi badan kita kembali kepada normal dan sel badan kembali sihat, tubuh memerlukan anti oksidan secukupnya untuk melawan penuaan sel.Sumber antioksidant ini ialah dari sumber pemakanan yang kaya dengan anti oksidan seperti buah berry (blueberi, strawberi, rasberi, cranberi dan kismis merah), sayuran (brokoli, sawi, lobak merah), protein dari daging putih (ayam, ikan dan makanan laut), kekacang dan bijiran.

Bertahun-tahun kajian dibuat oleh saintis Shaklee tentang masalah penuaan tersebut. Dan akhirnya formula untuk vivix telah berjaya. Benda yang paling best tentang VIVIX ialah kandungan Polifenol. Iaitu khasiat semulajadi  untuk anti oksida dan awet muda serta anti penuaan.
Satu lagi bahan ajaib yang ada dalam Vivix ialah Resveratrol. Pada zaman dulu Resveratol hanya dijumpai dalam minuma WAIN. Dan Alhamdulilllah penemuan terbaru telah menjumpai Resviratol ini dalam buah Elder Berry. Resveratrol ini mampu mengekalkan awet muda.

Sumber Polifenol dan Resveratrol ini ialah dari sumber anggur muscadine yang jarang ditemui dan terbaik kerana tumbuh secara smeulajadi dalam cuaca yang ekstrem. Kerana, menurut saintis smekain anggur itu terdedah kepada cuaca ekstrem semakin tinggi penghasilan Resevratolnya.Nak cantik, awet muda, jelita tak perlulah berkompromi dengan diri sendiri. Seperti anda membeli beg berjenama GUCCI, PRADA an sebagainya. Begitulah anda membeli Vivix untuk kecantikan dan kepuasan diri sendiri.Untuk keterangan lanjut dan pesanan produk hubungi :

Aishah Nin
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158

1 comment:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE