Thursday, 28 May 2015

Perokok Tegar Berhenti Merokok Dengan Vivix

Supplement yang sesuai untuk mengurangkan keinginan merokok adalah supplement yang mengandungi sumber anti-oksidan yang tinggi.

Vivix Shaklee mengandungi kadar anti-oksidan yang sangat tinggi.Ini kerana terdapat kajian para ilmuan daripada University of Rochester yang mendapati bahawa antioksidan mempunyai potensi untuk memperbaiki kerosakan sel dan melawan radikal bebas akibat kesan nikotin.

Meh layan testimoni perokok tegar yang sudah bejaya berhenti merokok!


Vivix Shaklee merupakan agen anti-oksidan yang kuat, dan ianya bertindak untuk merawat dari peringkat DNA badan kita. Bayangkan betapa banyak DNA badan kita yang telah rosak disebabkan oleh rokok. Dengan pengambilan Vivix, ianya akan merawat kembali DNA-DNA yang telah rosak ini.

Jadi tidak mustahil ‪‎Vivix‬ Shaklee dapat membantu mereka yang ingin berhenti merokok. Pengambilan supplement boleh membantu perokok tegar diluar sana untuk menghentikan tabiat merokok yang secara terang-terangan mampu membahayakan kesihatan.


Beli 2 botol ‪‎Vivix‬ PERCUMA :
> Keahlian RM80.00
> 1 botol Vitalea Iron Formula RM88
> Postage RM10
> 5% DISKAUN RM48
JIMAT sebanyak RM226!

Keterangan lanjut boleh hubungi Aishah terus.

Aishah Nin
Coordinator May'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158


2 comments:

Siti Yang Menaip said...

hope lagi ramai yg guna produk ni..
elok la brenti.. benda yg sah sah nyata haram.. huhuhu..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE