Tuesday, 21 April 2015

10 Sebab Saya Pilih Shaklee

Tidak dinafikan bahawa suplemen vitamin memang mudah untuk didapati di mana sahaja, samaada dari farmasi, klinik atau supermarket. Produk ini dihasilkan oleh pelbagai jenis syarikat. Sebelum anda membuat keputusan, adalah tidak salah untuk anda membuat beberapa kajian mudah. Baca pada label, beli dan bandingkan.

Aishah suka kongsikan “10 sebab memilih suplemen Shakl
ee” yang telah disediakan oleh fakulti sains kesihatan dan pendidikan Shaklee.

1. Shaklee telah menjalankan lebih 100,000 kajian setiap tahun untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan produk kami.

2. Setiap produk telah diuji 100% untuk memastikan setiap bahan yang telah dilabelkan disediakan secukupnya untuk keperluan anda.

3. Semua bahan di dalam produk ini memenuhi protokol yang begitu ketat, unik di dalam industri.4. Saintis telah mencipta formula yang memaksimumkan keberkesanan lebih daripada syarikat-syarikat lain.

5. Setiap produk diformulasikan dengan bahan-bahan nutrisi yang telah dikaji keberkesanannya dan keselamatan.

6. Shaklee menggunakan sistem penyampaian yang advance untuk memastikan produk ini mampu memberi kebaikan yang maksimum semasa pengambilannya.

7. Semua bahan memenuhi filosofi kami dan pemeriksaan yang detail. Shaklee tidak sewenang-wenangnya menerima ‘CERTIFICATE OF ANALYSIS’ seperti yang kebanyakan syarikat lakukan, tetapi meneliti semula sijil tersebut dan membuat kajian ulangan.

8. Shaklee tegas kepada komitmennya iaitu tiada bahan pewarna, perasa tiruan, pemanis dan pengawet tambahan. Shaklee juga menggunakan protin soya asli yang tidak mengandungi bahan yang telah diubah (NON-GMO).

9. Shaklee telah menyumbang kepada pembentukan standard yang digunakan oleh syarikat yang mengeluarkan produk kesihatan lain, yang mana standard itu dikenali sebagai Good Manufacturing Practices (GMPs).

10. prestasi produk Shaklee boleh dilihat melalui :

• Penghasilan lebih 100 kajian saintifik, 90 lebih jurnal.
• Kajian kes menunujukkan bahawa pengguna Shaklee yang telah mengambilnya selama 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil suplemen atau mengambil suplemen jenama lain.


Nota cinta : Pilihlah yang terbaik untuk kesihatan diri kita 
smile emoticon
>> 9 Keitimewaan Buat Bisnes Shaklee


>> FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEEAishah Nin
Coordinator March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE