Monday, 2 March 2015

Promosi Shaklee Mac 2015 : Produk Paling Laris ESP

Promosi Mac Menawarkan 3 Vitamin Serangkai!

Baru sahaja Februari 2015 berakhir, Warga Shaklee termasuk peminat-peminatnya dikejutkan dengan berita Promosi ESP Shaklee. Kali ini promosinya adalah bersama-sama dengan Zinc Complex dan Vitalea for children. Masih teringat difikiran, disebabkan ESP Shaklee la kami sekeluarga jatuh cinta dengan Shaklee dan peluang promosi ini pasti tidak akan dilepaskan.

Pakej Promosi Yang Ditawarkan Shaklee untuk Mac 2015

Secara ringkas, berikut merupakan Pakej promosi Shaklee yang ditawarkan :

ESP Shaklee : BELI 6 PERCUMA 1 dan BELI 2 DiSKAUN 5%
ESP menjadi pilihan untuk mendapat kulit yang sihat dan cantik, meningkatkan kesuburan suami isteri, menyokong kesihatan ibu-ibu yang berpantang dan uga menyusukan anak, membantu pengurusan berat badan, serta bagi sesiapa yang inginkan kesihatan optimumluaran dalaman, sama ada wanita atau lelaki.
ZINC COMPLEX : BELI 3 PERCUMA 1
Zinc Complex : Membekalkan zink bahan utama untuk memelihara kesihatan lelaki dan wanita. Ia juga merupakan sumber kalsiumyang berkualiti serta memberikan bermacam manfaat untuk kesihatan keseluruhan badan.
Ramai yang mengamalkan Zinc Complex untuk tujuan seperti kesihatan rambut dan kuku (terutama masalah rambut gugur), membantu mempercepat penyembuhan luka (terutama bagi ibu-ibu yang lepas bersalin), menguatkan sistem imun, meningkatkan kesuburan lelaki dll.
VITALEA FOR CHILDREN : BELI 3 PERCUMA 1
Multivitamin lengkap yang boleh dikunyah dan memenuhi keperluan nutrisi tubuh badan kana-kanak.
>> Kalau ikutkan, memang murah sangat-sangat masa promosi ni. Rugi tak grab. Tambahan, bulan depan (April) GST akan dilaksanakan.
Jadi boleh buat stok cepat-cepat ye! 

.
.
.


Aishah Nin
Coordinator March'15 [3 points]
 012-7564158

1 comment:

Khai♥Rin : anies said...

hahhhh cepat rebut tawaran tuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE