Saturday, 14 March 2015

Ingin Mencari Part/Full Time Busines Online? 5 Orang Sahaja Yang Diperlukan!



Team " EAN " menawarkan kerja kepada sesiapa yang ingin mencari kerja dalam sepenuh masa/separuh masa.

Keistimewaannya ialah :


1. Yuran seumur hidup cuma RM79.50 seumur hidup.
2. Tak perlu simpan stok sehingga beribu-ribu RM.
3. Income boleh cecah 2,3,4,5,6 angka setiap bulan.
4. Bonus dikreditkan setiap 14 hb.
5. Ada support group (Whatsapp,Fb,Telegram) - Online dan offline.
6. Pembelian produk dengan harga keahlian.
7. Pelbagai bonus disediakan contoh ,bonus bulanan, car bonus, leadership bonus, Coordi bonus dan banyak lagi.

 Untuk adik-adik yang masih single, masa ni la korang nak start bisnes. Bisnes Shaklee sangat mudah jika anda rajin berusaha, anda akan dibimbing sehingga berjaya, usah ragu-ragu. Malu nak bisnes? Tak minat bisnes? Tapi kalau ada extra income mesti korang nak kan smile emoticon


 Untuk yang dah berkahwin, kalau ada extra income lagi best kan? Boleh buat simpanan untuk pendidikan anak-anak, boleh pergi bercuti, pendek kata boleh macam-macam lah.

Maklumat lanjut hubungi nombor yang tertera.

Terima kasih.

>> 9 Keitimewaan Buat Bisnes Shaklee

Aishah Nin
Coordinator March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE