Friday, 6 February 2015

Saya Tak Mampu Bayar Medical Card.

Salam sejahtera semua..

Hari ni Aishah nak berkongsi dengan anda semua tentang medical card.

Actually Aishah da lama aim untuk medical card ni tapi waktu tu kewangan agak membatasi. Even bulanan medical card RM150, Aishah still rasa figure tu beso yang amat!

Gaji setiap bulan dipenuhi dengan membayar loan kereta, PTPTN, bills dan lain-lain. Nak selitkan medical card fees memang tak ada ketika tu.

Hampir 2 tahun dalam bisnes Shaklee baru semalam sign up medical card ni. Tengok, betapa lama nak dapat hidayah..hahaha

Itu pun Aishah survey dengan kawan-kawan medical card mana yang bagus dan telus.

Lastly Aishah memilih Prudential BSN. Ramai orang kata bagus. Kawan Aishah pun rekemen untuk pilih Prudential BSN.

Nak dijadikan cerita, friendlist di fb Aishah ada seorang agent BSN Prudential ni. Kebetulan agen ni junior Aishah semasa di sekolah. Memang cantik sangat lah kan!

Awal bulan Jan, Aishah make appointment dengan Faiz. Maka bermulalah segala penerangan tentang medical card ni. Actually Aishah da pernah dengar pasal medical card ni just refresh balik je.

Time tu jugak Aishah agree untuk ambil plan PREMIUM. Bulanan hanya RM150 sahaja. Bayor pun guna bonus Shaklee. Syukur, alhamdulillah.

Saya da ada medical card..hihi

Sebenarnya rasa terharu tengok medical card ni sebab Aishah bayor gunakan bonus Shaklee. Bonus Shaklee yang diterima hampir 2k sebulan cukup mampu untuk Aishah bayao RM150 setiap bulan.

Kalau tak buat bisnes Shaklee ni mungkin sampai sekarang Aishah masih tak dapat memiliki medical card sendiri. Uwaaa!! Sedih pulak.

Nak iklan jap, buat korang yang ingin memiliki medical BSN Prudential boleh hubungi agent Aishah ye. Nama beliau Faiz. Nak lebih jelas tengok gambar kat bawah ni. Ada details si agent..hihi


Agen Prudential BSN saya. Highly recommended ye..hihi




.
.
.
.
.
.

Aishah Nin
Coordinator March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158


10 comments:

hainom OKje said...

Tahniah Aishah....tak rugi join Shaklee...tengok dah dapat medical card yg dihajati...
Rasanya nak berbisnes apa pun kena rajin kan....

plain83 said...

PruBSN memang ok, dah lama ai amik pekej health insurance dgn dorang pn, sekali dgn medical card. Baguslah u dah ada medical card skrg ni, tahniah ye, hihi..

CT Humairah said...

yeay yeay tahniah dah ade medical card..
bagus merancang =) CT nye prudential jugak ahak ahak..

iryanty ahamad said...

tahniah...yan pun tengah berusaha nak ambil mdcal card ni..

Salma Tayo said...

tak rugi ada medical card ni. tapi salma xapply pun lagi untuk diri sendiri. apply untuk anak2 je dulu.guna prubsn jugak.hehe.

Salma Tayo said...

tak rugi ada medical card ni. tapi salma xapply pun lagi untuk diri sendiri. apply untuk anak2 je dulu.guna prubsn jugak.hehe.

Qaseh Vee said...

alhamdulillh . berkatgigih berbisness akhirnya ada ganjaran utk diri sendiri ... semoga rezeki terus melimpah ...

Syahida said...

kita pun ada pru-bsn takaful ni :)

Cik Yaya said...

as'salam..
wahh Alhamdulillah..dpt jgk wat medical card kan..R&B rm300 tuuu
yaya nyer R&B pun 150 je..tiap buln rm100..huhu xpe..ade rezki lebh up lagi..heee aminn ^_^

Faiez FR said...

Ehem ehem. Terima kasih kerana sudi memilih saya agent seumur hidup akk. :) yg masih buntu nak pilih mana medical card terbaik boleh hubungi saya ye.

#PrudentialBSNTakaful
#UzmaGroup
#HotlineTakaful
0187777366

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE