Friday, 6 February 2015

Rasa Kenyang Bila Makan Vita-Lea Iron Formula

Selamat malam semua.

Hari ni Aishah share something dengan korang. Group secret coaching kami Beautiful and Charming heboh menceritakan killer produk Shaklee iatu Vita-Lea Iron Formula ni mampu memberikan rasa kenyang yang optimum.

Sebelum tu, kita berkenalan dulu dengan Vita-Lea Iron Formual dari Shaklee ni.

Kenapa Vita-Lea Iron Formula ni digelar Killer Product?


  • Kerana Vita-Lea Iron Formula merupakan multivitamin tertua di dunia dicipta pada tahun 1915 oleh Dr Forrest Shaklee. Sekarang Vitalea berusia 100 tahun. Wow!
  • Disokong oleh tujuh kajian klinikal
  • Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.
  • Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan.
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak dari sayuran dan buahan, 12 vitamin penting dan 7 mineral penting
  • 2 tablet Vitalea bersamman 40 jenis lauk!

Nak tahu tak?

Kenapa makan Vita-Lea boleh jadi kenyang?

Ini kerana di dalamnya ada POTTASIUM. Apa fungsi POTTASIUM ni?

Jom kita lihat gambar di bawah.




Imagine ye, 2 tablet Vitalea bersamaan 40 jenis lauk. Mak oii!

Jika sehari kita makan 40 jenis lauk!! Memang kenyang tapi apa akan jadi mungkin pengsannn terus sebab over limit makan..hihi

Tapi nak mudah korang hanya perlu makan 2 biji Vitalea cukup 40 jenis makan korang telan! 

Meh kita layan testimoni dari sideline Aishah yang telah mengamalkan Vitalea ni.


So, kalau korang nak diet pastikan ambil Vitalea ni ye. Insyaallah rasa kenyang dan bertenaga je.

Oh ya, Feb 2015 ni promosi Vitalea boleh la korang cuba. Tak rugi mana pun..hihi


.
.
.
.
.
.

Aishah Nin
Coordinator on March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158

4 comments:

hainom OKje said...

Wah dahsyatnyaaa Aishah vitamin tu...kita pun makan paling banyak 3 lauk jerkan Aishah

insan marhaen said...

sekarang ini saya sedang amalkan meminum teh pu erh yang ditanam di yunan.

Cik Yaya said...

wahh cam ssuai utk yaya je ni

Bunda a.k.a KN said...

Banyak betul manfaatnya ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE