Friday, 20 February 2015

PMT Bangkit #1 (dari hati ke hati)




Alhamdulillah, 7 Februari yang lepas upline tersayang Aishah iaitu Fai telah mengadakan internal kelas bersama downline-downline di bawah susur galur beliau.

Aishah salah seorang speaker yang diberi tangungjawab untuk berkongsi pengalaman menjemput rezeki dengan amalan Solat Sunat Tahajud.

Perkongsian ini lebih kepada pengalaman Aishah sendiri setelah hampir 2 tahun dalam bisnes Shaklee.


Aishah tengah bagi sharing..hihihihi


Apa yang Aishah nak highlight kan sini segala kejayaan datangnya dari usaha kita sendiri. Upline hanya membantu 5% sahaja dan lagi 95% datang dari usaha kita sendiri.

Kelas ni percuma je. Hanya datang bawak badan dan sekeping hati yang sarat ingin menambah ilmu.

Sideline dari PMT Group

Ada yang baru first time Aishah jumpa. Sebelum ni kami hanya kenal di secret group telegram sahaja. Bila ada kelas seperti ini boleh beramas mesra sambil bertukar-tukar cerita dan pendapat tentang bisnes.

Selepas 2 jam kelas, ada pulak sesi makan-makan. Masing-masing datang bawak pot luck. Penuh makanan 1 meja..hihi

Bab makan kamilah juara...hihi


Insyaallah, akan datang Aishah pula akan buat sendiri kelas untuk anak-anak bisnes Aishah pula. Ameen

.
.
.


Coordinator March'15 [3 points]
 012-7564158






2 comments:

Kopiolimauice said...

moga berjaya ye...dah maju setapak tu ;)

Nurfirzana said...

Semoga sentiasa maju dalam bisnes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE