Saturday, 21 February 2015

Kenapa Saya Memilih Shaklee?

Selama lebih 50 tahun syarikat Shaklee telah menerajui barangan dan produk kesihatan secara semulajadi. Tatkala ramai orang lain menggunakan bahan sintetik, Shaklee kembali kepada semulajadi dengan mencari bahan-bahan semulajadi yang tulen untuk menghasilkan vitamin dan Shaklee di antara yang terawal mencipta bahan pencuci rumah bersifat biodegradasi di dunia.

Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang dan kehidupan yang lebih baik baik untuk sesiapa sahaja. Falsafah Shaklee adalah Semulajadi Selamat, Terbukti Berkesan. Apa istimewanya Shaklee? Shaklee adalah produk yang Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Semulajadi.

Lebih 100,000 ujian kualiti dibuat setiap tahun di mana 23,000 merupakan ujian ketulenan dan keselamatan serta 80,000 ujian potensi dan kualiti. Ujian ini dijalankan tanpa bahan tiruan dan tanpa bahan kimia bahaya.
Shaklee juga menjalankan lebih 350 ujian bagi setiap bahan botani yang baru di mana 193 adalah ujian racun perosak, 73 ujian racun tumbuhan, 56 ujian racun kulat dan 57 ujian pelarut kimia. Jaminan dan kesucian 100%.
Lebih 100 jurnal penyelidikan saintifik, 90 daripada mereka yang disiarkan dalam jurnal ulasan selaras, yang membuktikan keberkesanan produk Shaklee. Lebih $300juta dilaburkan dalam penyelidikan dan pembangunan produk Shaklee. Bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen.

Terbukti secara klinikal 72% mengurangkan diabetes, 60% penurunan penunjuk utama sakit jantung dan 39% mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.

Shaklee menjadi pilihan Pencapai Kelas Dunia mulai tahun 1983 dalam pendakian pertama Amerika ke Gunung Everest.

Shaklee juga menjadi pilihan pertama untuk atlet kelas dunia. 54 pingat emas Olimpik yang dimenangi oleh atlet yang menggunakan produk Shaklee.Shaklee juga merupakan syarikat yang mesra alam. Shaklee tidak meggunakan perasa tiruan, tiada pemanis tiruan dan tiada ujian ke atas haiwan. Shaklee menggunakan pembungkusan bebas bisphenol-A, phthalates dan dakwat toksik. Pembungkusan Shaklee juga menggunakan bahan yang boleh dikitar semula.


Ingin mendapatkan produk Shaklee?

Boleh hubungi pengedar Shaklee berdekatan anda hari ini.

.
.
.

Coordinator March'15 [3 points]
 012-7564158


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE