Monday, 2 February 2015

Faizworld Training Centre Bandar Baru Bangi Untuk Disewa

Anda mencari training room centre untuk disewa?

Aishah syorkan anda memilih Faizworld Training Centre di Bandar Baru Bangi. Lengkap dengan kemudahan wifi, surau, kids room, toilet, screen dan sebagainya.

***** "Kalau nak sewa, boleh hubungi ******
Faizworld Training Centre
D-12-3, Block D
Paragon Point 2, Seksyen 9
Jalan Medan PB5
43650, Bandar Baru Bangi
emel : training_course@faizworld.com
Tel : 03-89289799, 0169219110
Berikan sokongan penuh anda dengan klik LIKE 
Page FB :facebook.com/faizworldtrainingcentre


Bangunan Faizworld Training Centre

Kemudahan protector screen


Sempat berposing di Faizworld Training Centre



Kids room


Surau
Kawasan Faizworld Training Centre ni jugak mudah untuk mencari parking. Tempat makan pun banyak di kawasan tersebut.

Pendek kata, strategik la tempat ni.

Ingat ye!!

***** "Kalau nak sewa, boleh hubungi ******
Faizworld Training Centre
D-12-3, Block D
Paragon Point 2, Seksyen 9
Jalan Medan PB5
43650, Bandar Baru Bangi
emel : training_course@faizworld.com
Tel : 03-89289799, 0169219110
Berikan sokongan penuh anda dengan klik LIKE 
Page FB :facebook.com/faizworldtrainingcentre







3 comments:

Najib Ariyan said...

Salam Aishah... mintak mahap banyak2... laju benor tangan ni mengklik mouse tu terpegi ke delete pulak komen Aishah yg baru je naik tu..... lahai dekat benor butang publish ngan butang delete nih... mintak mahap bebanyak... sori sori tak sengaja

Nur Aishah said...

Tak pe :)

Jari Manis said...

kiranya kepada sesiap yg berminat boleh lah contact no yg tertera. Bagi sis JM x de keperluan utk menyewa :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE