Sunday, 11 January 2015

Pepes Frozen Boombastik Johor Bahru

Alhamdulillah, niat membantu adik untuk menjual Pepes Boombastik mendapat sambutan yang hangat.

Mendapat respons yang positif dari pembeli.

Insyaallah, kami akan menubuhkan page Pepes Boombastik.

Doakan kami 

Actually, Aishah pun baru berjinak-jinak untuk mencuba pepes ini. Sebelum ni makan otak-otak je..hihi

Pepes ni lebih kurang otak-otak. Tetapi di isi di dalamnya ayam. Rasa pedas yang tidak keterlaluan. Kanak-kanak pun boleh makan.

Gambar pepes dari para pembeli Pepes Boombastik

1 bekas pepes (ayam) 50 - pcs RM30.00 sahaja.

Penghantaran di Johor Bahru sahaja. Cas penghantaran berdasarkan kejauhan lokasi.

Nak pick up datang rumah pun boleh..hihi

Antara testimoni dari para pembeli





Aishah tak pernah membuat penghantaran pos pepes ke luar Johor Bahru lagi. Iyelah, penghantaran ambil masa 1-2 hari takut bila anda terima pepes kami da tak elok.

If anda turun Johor Bahru ingatlah Pepes Boombastik!!! hihi

Untuk tempahan hubungi :

Aishah Nin 012-7564158
Jijah Nin 018-7752185


5 comments:

Shima Hasan said...

Pepes ni kira otak-otak versi ayam lah ek. Terliur tengok.

aishah nin said...

@Shima Hasan : Lebih kurang gitu ler..hihi

Cik Yaya said...

wahh jual ye..kat johor..jao la pula..heee

Yati said...

Pertama kali tengok pepes ni. :) Kalau dekat, boleh la order. Semoga terus sukses dalam bisnes ni.

zaiton niezam said...

boleh try nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE