Sunday, 18 January 2015

Kebaikan Krim Ajaib Dan Terbaik Dari Shaklee

Selamat berhujung minggu buat semua pembaca setia blog Aishah ye.

Hari ini, Aishah nak share sesuatu dengan anda semua.

Shaklee pun ada multipurpose krim taw. Yang special tentang krim ni BEBAS PARABEN, SELAMAT, SEMULAJADI dan TIDAK MERBAHAYA. Gitew! hihihi

Jom kita selongkar kebaikan krim Shaklee ini.

 Herbal Blend Multipurpose cream Shaklee ialah krim yang sangat menenangkan.

 Ianya telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.


 Ianya dingin, bermentol dan tidak berminyak.


 Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Memang SEMULAJADI.

Antara kebaikan Herbal Blend Cream

Best kan? Letak dalam handbag sesuai sangat..hihi

Mana tahu ada emergency kan, krim ni dapat membantu.

Jadi nya herbal blend ni sangat sesuai utk semua lapisan masyarakat dari pelbagai peringkat UMUR. Dari BABY sampailah ke warga emas 

.
.
.
.
.

Aishah Nin
Coordinator March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158

4 comments:

Najib Ariyan said...

blog ni memang untuk produk shaklee jer yer? saya belum teliti lagi produk2 shaklee nih...

Kakzakie said...

Betul ajiab ni Sha..
Lagi satu handy boleh masuk handbang:)

Jari Manis said...

nice review..kepada yang berminat boleh lah contact Aishah ye

psst : sorry tau Aishah..dh lama sis JM x siggah sini begitu juga blog Kak Zakie huuhu

aishah nin said...

Najib Ariyan : Kisah saya dan pengalaman menggunakan produk Shaklee..hihi

Kakzakie : Memang best krim ni..hihi

JM : Kannn, seronok baca blog JM...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE