Wednesday, 14 January 2015

Headband Dan Kasut Kait

Assalamualaikum wbt buat pembaca setia blog Aishah. Keadaan di Johor Bahru sekarang ni agak panas dan bahang. Cuaca di tempat korang macam mana?

Hari ni Aishah nak berkongsi cerita kepada semua tentang aksesori bayi, iaitu pakaian yang dikait sendiri menggunakan tangan. Atau nama saintifiknya handmade...hihihi

Actually, 2 orang customer Aishah baru selamat melahirkan baby girl so niat hati nak hadiahkan kasut dan headband kait kepada mereka. 

Aishah terfikir mesti ramai yang da bagi baju berserta hamper yang selalu dijual di shopping mall tu kan, so Aishah nak bagi kelainan sikit bagi pakaian yang berkait.

Ada yang tak pernah lihat bagaimana rupa alat kait baju tu tak? Di bawah ini adalah contohnya. Kredit Encik Google...hihi

Alat yang diperlukan untuk mengait.

Aishah order headband dan kasut kait dari kawan sekolah. Selalu juga aim facebook dia. Memang cantik hasil tangan beliau. Tak rugi tempah..hihi


Design 1 - Headband - Cokelat+kuning


Design 2 - Kasut dan Headband - Pink+Hitam

2 design ni lah Aishah tempah dengan kawan Aishah, Hanna. Cantik kan? Mesti comel je bila baby pakai nanti..hihi

Untuk korang yang tercari-cari mana nak order pakaian kait untuk baby boleh lihat fa kawan Aishah.

Untuk tempahan ---> Fb : Norhana Wawads


Happy reading ya! :)

.
.
.
.
.

Aishah Nin
Coordinator on March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158

15 comments:

Puan Wawa said...

Ala, comelnye.. cute je..

aishah nin said...

@ Puan Wawa : Tahu tak apa..hihi

Shima Hasan said...

Kagum tengok orang yang pandai mengait..sebab kena tekun kan, salah kira..nanti senget pulak..hehe

CikTeddyCorner said...

Comel! Boleh la nanti nak try tempah.hihi

Syazwani Mohd Noh said...

Comell... kak wani sempat kait kasut masa ngandungkan Amsyar.. Bila Amsyar lahir, tak muat. kaki Amsyar panjang sangat... hihihihi..

ade gak akk kait headband n kasut untuk baby girl. untuk anak kawan & anak sedara. tunggu baby girl sendiri memang nak kait banyak2...hihihihi

nOe suhaimi said...

comelnya......sis tau gak mengait...cuma kasut baby x pernah la buat lagi

naqhiah khalida said...

untungla costumer dia.. nnt kita ada anak bagi cmni gak pleaseee.. haha ( kawin pon xtau bila. tetiba nak ada anak =P )

iryanty ahamad said...

mesti comelkan kalau baby pakai..

AMIIZAA said...

cantiknya....berseni tangan:)

Dunia Zumal said...

Comelnya headband dan kasut tu ^-^

Dunia Zumal said...

Comelnya headband dan kasut tu ^-^

Nurfirzana said...

Comelnyaa, nak jadi baby balik ╰(*´︶`*)╯

sue (mrsatiewan) said...

comelnyer...hihihi

Aisya A. said...

comel.. hehe.. betul jugak kan.. baru ada kelainan sikit hadiahnye... :)

Jari Manis said...

ada sorang kawan kat opis mmg cekap buat menda alah ni satu hari boleh siap 1 patern...semua cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE