Monday, 5 January 2015

Aiskrim Pots

Assalaamualaikum wbt dan salam sejahtera buat pembaca setia blog Aishah. Hari ini Aishah nak berkongsi dengan anda semua dengan satu makanan pencuci mulut.

Rasanya ramai yang minat dengan makanan ini. 

Siapa suka makan aiskrim? Rasanya kebanyakan dari kita memang suka makan aiskrim kan?

Tapi kali ini aiskrim yang Aishah ingin berkongsi lain dari yang lain. Aiskrim ini bekasnya dari pasu. Yup! Aiskrim di dalam bekas pasu. Memang seperti pokok bunga..hihi

Meh kita lihat bagaimana rupa aiskrim pots ini ye :)


Inilah aiskrim pots. Menarik kan hiasannya? Macam pokok di dalam pasu bunga..hihi

Lokasi aiskrim ini di Uptown Pandan Johor Bahru. Kedai ini berhampiran dengan pentas Uptown Pandan. 


Muka teruja 1st time nak makan aiskrim pots..hihi

Seperti biasa, aiskrim kegemaran Aishah pastinya Vanilla dan Aishah memilih topping almond london. Di kedai ini terdapat beberapa perisa aiskrim dan jenis topping yang boleh di pilih. Setiap pots berharga RM5.

Siap boleh dibungkus lagi @ take away...hihi

Untuk anda yang berada di sekitar Johor Bahru dan ingin membuat tempahan seperti majlis hari jadi, potong jambul, perkahwinan dan sebagainya boleh hubungi nombor seperti di bawah ini. Kasi promote sekali...hihi



Yang berada di luarJohor Bahru dan jika anda berkunjung ke sini boleh la singgah ke Uptown Pandan dan menikmati Aiskrim pots ini.

Selamat mencuba :)

.
.
.
.
.
.

Aishah Nin
Coordinator on March'15 [3 points]
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158




13 comments:

Cetusan Minda said...

betullah mcm pokok bunga . dah lama sis x turun JB .

:: Cik Viva :: said...

comel wpun pelik sket bile tngok rupa cam pasu bunga...hihi

CT Humairah said...

eeeh menariknyaaa eskrim ni..
kretip betol orang yang menjual..
jauh benar kat johor sana huurm..

lia said...

owhhh this weekend nak turun JB, bole la carik nih...

Nurfirzana said...

Terliur dah nii (*´∇`*)

aishah nin said...

If korang turun Johor Bahru jangan lupa cuba eskrim pots :)

Nur Inani said...

sedapnyaaa. tapi jauh benau ke jb.

Nur Inani said...

sedapnyaaa. tapi jauh benau ke jb.

Nur Inani said...

sedapnyaaa. tapi jauh benau ke jb.

Nur Inani said...

sedapnyaaa. tapi jauh benau ke jb.

Farrah MF said...

Menariknya buat aiskrim macam ni. Kreatipppp!

nurulakmarahmad said...

Boleh tanya dia bukak petang ke? Hari tu pg cari smalta ice cream y aiskrim gulung tu start bukak 730. And belah mana yee aiskrim ni? Pentas tu kat mana eak

Idham Skylordz said...

bkk kul brp ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE