Monday, 22 September 2014

SCP Naikkan Seri Muka Bakal Pengantin!

Actually da lama nak share testimoni dari sideline Aishah ni. Rasa bersalah pulak bila tak share tentang kecantikan semulajadi ni..hihi

Halimah, sideline Shaklee Aishah minum Shaklee Collagen Powder (SCP) 5 bulan lepas sebelum majlis perkahwinan beliau. Sachets ke 18 da mula nampak kesan. Jom ikuti kisah beliau...


Halimah memulakan tindakan dengan mencuba produk SHAKLEE COLLAGEN POWDER ini. Waktu tu memang rasa sukar untuk nak keluarkan sejumlah wang yang banyak utk beli SCP ni, tapi hati ni melonjak sangat nak tau dan dapatkan kesan sisik ikan merah pada muka ni. pejamm mata dan bayar. setlle! dapat sekotak SCP.hihi :))

Ok, bila dah beli maka bermula lah hari-hari Halimah dengan SCP. Jadi, bila barang dah depan mata halimah 'plan' pulak bila nak pakai.Yelah barang ber'harga' kenalah hargai betol-betol ye dakk?? Waktu tu halimah beli sebulan sebelum NAIK PELAMIN :))

Alhamdulillah, masa hari ke 18 'consume' SCP ni, halimah dah mula rasa kelainan, apa dia??.

>> kulit muka mula menegang, anjal!
>> waktu tu ada jugak jerawat,biasalah bile majlis dah dekat hati ni gelisah semacam. bila consume SCP jerawat cepat kecut. 'amazing' yer disitu!
>> kulit muka rasa fresh (siapa pernah consume, dia tau bukan nak overclaim ok hehe )

Masa ni, 50% dah mula yakin . Ok nak cerita masa hari kejadian pulak iaitu masa Halimah disolekkan oleh mak andam. Waktu kahwin haritu, Halimah 'hired' 2 mak andam. Yang menjadikan keyakinan halimah 'loading' sampai 100 % bila 2  mak andam ni nak mulakan solek tu, mak andam siap  telek muka halimah dan terkeluar plak dr mulut beliau 'dek, kulit adik cantik sgt, macam akk tak perlu byk sgt nak 'kerjakan' muka adik utk mekap .tak perlu tutup cela bagai bla..bla..bla..'

Aduhhhh!macam nak nangis tepi bucu katil je waktu tu. haha~ SCP kau buat hatiku bunga-bunga.belom nikah lagi dah bunga-bunga mcm mana ni???

syukur alhamdulillah, waktu tu memang rasa MISIKU HALIMAH BERJAYA!

Untuk entri penuh, boleh baca di SINI.

Penangan Collagen Powder berseri-seri muka pengantin..hihi

Kolagen bermolekul SANGAT RINGAN, kira-kira 1,000mg Dalton* boleh DISERAP DENGAN MUDAH oleh badan dan dapat membantu peningkatan sistesis kolagen pada lapisan dermis.

Jika anda lihat dalam gambar di bawah, bilangan asid amino dalam molekul biasa (300,000 dalton) SANGAT BESAR DAN SUKAR DISERAP oleh tubuh.. bukan tidak diserap langsung tetapi drpd 100% mungkin yang sampai kedlm sistem cuma beberapa %, secara mudahnya kurang dari 100%.




Berbeza dengan SCP, bilangan asid amino cuma 3 (1000 dalton) dan ini memudahkan penyerapan kedalam sistem badan. (PENYERAPAN UNGGUL) Jadi tiada yang terbazir dan kesannya akan dapat dirasai lebih cepat! Sebab tulah Shaklee Collagen Powder sangat istimewa berbanding kolagen lain dipasaran.


Untuk bakal-bakal pengantin yang inginkan kesan cantik segera, inilah masanya untuk anda mencuba Shaklee Collagen Powder ni.. Lagi awal ambil lagi bagus... Highly recommended di ambil bersama-sama dengan Sustained Released Vitamin C untuk kesan yang superb amazing.. InshaaAllah...

Bulan ni promo SCP so harga pasti lah berbaloi kan? Meh kalau nak cuba! Kerana dirimu begitu berharga :)


4 comments:

cadar cantik said...

hai..jalan jalan sini.

kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
harga pasti berbaloi la.

untuk yang terpilih sahaja.

http://cadarcantiksangat.blogspot.com

Farrah MF said...

datang sini baca tentang colagen powder :)

khaty aiman said...

hye..tak sangka banyak produk boleh di jadikan pilihan untuk bakal pengantin
khaty 'tag' untuk The Versatile Blogger Award(tak reti nak buat link)

IFA Athirah said...

seri muke gadis bujang naik jugak tak? -_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE