Friday, 5 September 2014

Projek Memikat _______

Actually korang boleh letak sesuka hati blank tu...hihi

Aishah just nak share, Aishah suka sangat order cuteness button handmade ni. Aishah order dari Nyny Rahim. Suka sangat dengan hasil tangan beliau.

Masuk hari ni da 2 kali Aishah repeated order dengan beliau. Obses sangat dengan hasil kerja tangan beliau. Kreatif!

Nak harapkan Aishah, takut lain jadinya. Memang kayu dan kaku tangan ku bab seni ni...haha

Second repeated ni Aishah order 100pcs buttons! Boleh buat gift. Gift ke customer yang beli Shaklee dengan Aishah..hihi

Tadaaaa!!! Ini lah buttons handmade. Cute kan?

Macam-macam pattern ada. boleh request ikut tekak masing-masing..hihi


Selain, buttons ni beliau juga ada menjual pelbagai headband, pillow, flowercrown, flowerhead dan macam-macam lagi. Semuanya hand made ye. Harga pun berpatutan sangat.

If korang berminat boleh la jengah facebook Nyny Rahim ye. Aishah tolong promote kan je :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE