Tuesday, 2 September 2014

Collagen Powder Dari Sumber Sisik Ikan Merah

Sebelum Aishah meneruskan penulisan mari kita sedekahkan Al-Fatihah kepada mangsa anak kapal dan penumpang MH17 yang telah terkorban pada 17 Julai lalu.

Alfatihah... .

اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ. الفاتحة بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِِ ◄.اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.. آمِّيْنَ


Bulan September ni promosi Collagen kan? So Aishah nak selongkar satu demi satu keistimewaan Shaklee Collagen Powder(SCP) ni.Shaklee Collagen Powder (SCP) diekstrak daripada sisik ikan merah yang besar.

1 persoalan yg patut anda tanya!

KENAPA mesti ikan merah? Tak boleh ke amik kolagen dari ketam ke, ikan lain ke, ikan bawal ke, ikan keli ke?

Kalau anda nak tahu, ikan merah ni special. Ikan merah mampu hidup di laut dalam.

"Abis tu? Ikan lain pun ada jugak hidup dalam laut dalam?"

Betul-betul. Haa meh kita compare ya. Dalam rekod menyatakan yg manusia boleh menyelam sedalam 200 meter. Jika dalam lagi boleh membahayakan tubuh sebab kita tak mampu nak menghadapi tekanan yg kuat yg boleh menyebabkan kematian.

Ok, itu manusia. Kalau ikan-ikan lain pun, tak semua ikan boleh sampai ke kedalaman laut yg dalam.

Tapi red snapper, boleh berenang mencecah sehingga kedalaman 5,000 meter!

Subhanallah! Maha Suci Allah yg mencipta ikan istimewa ni yg mampu menghadapi tekanan yg amat tinggi. Dan sudah tentulah sisiknya yg memainkan peranan besar. Sisik yg bukan sahaja mengandungi kolagen terbaik bahkan ianya mampu menerima tekanan dengan baik dan tahan lasak!

Jadi, tak hairan la Shaklee memutuskan untuk mengambil kolagen dari sisik ikan istimewa ni sebagai sumber kolagen marin yg bermutu tinggi. 
Buat anda yang telah mencuba SCP dan yang mahu mencuba SCP ini diucapkan TAHNIAH kerana anda telah memilih sumber kolagen yg terbaik dan bermutu tinggi.

Promosi SCP sepanjang September ini.

Untuk ORDER boleh klik SINI.
2 comments:

Yuliono Gundul said...

Hai salam kenal karena kunjungan pertama saya, selamat kenal gan, happy blogging. blognya keren banget.....salam yuli

aishah nin said...

Terima kasih Yuli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE