Sunday, 10 August 2014

TESTIMONI HOT ESP ---> Untuk WANITA Yang BERKAHWIN Sahaja!!!

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua! Harap korang semua sihat sentiasa dan sentiasa di bawah lindungan dan rahmat dari yang Esa.

Hari ini Aishah nak kongsi testimoni HOT Energizing Soy Protein (ESP)! Memang meletopsss la testimoni ni..!!! Aishah pun agak segan nak menulis entri ni. Iyelah sebab diri sendiri pun belum mendirikan rumah tangga lagi. Tapi rasa rugi pula tak share dengan para  isteri di luar sana! Apa yang pasti para isteri mesti suka dan para suami pula senyum meleret...hihihi


Macam ni kisahnya, ESP ni memanglah hot item dalam senarai produk shaklee. Ada penggemar setia yang memang tak boleh lepas peluang untuk amalkan ESP ni. Dan hasilnya memang menarik tertarik kau memang the boom.

Kita kenal dululah apa dia ESP ni. Kang tak kenal maka tak cinta.



  • ✔️ kandungan proteinnya yang tinggi boleh mengenyangkan bagi mereka yang ingin berdiet.
  • ✔️ protein berupaya memperbaiki sel-sel yang rosak.
  • ✔️ payudara wanita dibina dari jaringan tisu-tisu lembut. Dan kalau ia hilang keanjalan dan rosak bagaimana? Apa yg akan jadi? Maka dengan ini kita support dia dengan protein.

Bila dah melahirkan anak maka proses pengenduran makin cepat dirasa. Salah satu adalah breast sagging (breast mengendur). Yang ni bukan masalah sebab kita menyusukan anak tetapi ianya semulajadi yang boleh berlaku pada semua wanita. Tapi bagaimana cara kita nak atasi atau nak kembalikan keanjalan itu?

Proses ini terjadi apabila tisu penyambung (connective tissue) mula kehilangan daya keanjalan atau kekuatan untuk memegang payudara pada posisi sepatutnya dan tisu kelenjar yang sepatutnya menjadikan payudara tegang dan cantik sudah mula lemah dan berkurangan. Di sinilah kita gunakan usaha dengan gigih dan konsisten mengambil ESP untuk kembalikan keanjalan seperti dahulu kala.

Maka tidak hairanlah kalau anda tengok banyak testimoni berkaitan keanjalan terutama payudara wanita kerana sebab-sebab ini. Bukan sebab produk tu ajaib tapi kalau dibuat kajian dari segi sains pun anda akan tau kelebihan protein ini dikatakan makanan kepada sel. Dan memang sangat penting untuk manusia lebih-lebih lagi wanita yang sudah melalui proses bersalin.

Ini adalah testimoni dari pengguna sebenar yang berpuas hati dengan ESP Shaklee ni. Nampak sedikit daring tapi takpelah kita nak berkongsi, kalau ada yang hadapi masalah tersebut mungkin boleh cuba kan.


Credit pic Master Wan Fatihanum

Yang tak cuba sangat lah rugi ye! Inilah masanya nak ambil hati suami kan? Insyaallah rumahtangga aman harmoni dan suami korang tak pandang perempuan lain da...hihi

Harga? Insyaallah sangat berpatutan. Penggunaan 1-2 bulan taw!

Nak order ESP, klik sini.


2 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

Produk shaklee nie... memang terbaik. Memang tak dinafikan, isteri mselim3 pun pengedar shaklee ..

mselim3

aishah nin said...

betul tu! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE