Friday, 4 July 2014

Testimoni Kanser Rahim Tahap 4 Tak Perlu Buang Rahim Kerana Vivix!

Assalamualaikum wbt buat semua pembaca setia blog Supplement Super Sihat. Hari ini Aishah nak berkongsi cerita dengan anda semua kisah seorang customer Aishah yang mengalami kanser tahap ke 4 dan doktor mengesahkan beliau harus melakukan kimoterapi  dan rahimnya perlu dibuang tetapi akhirnya doktor mengesahkan rahim beliau dapat diselamatkan.

Customer Aishah recomend kepada Puan M membeli sebotol Vivix pada Mei 2014.Customer Aishah ni sepupu kepada Puan M. Pada mulanya Puan M hanya bertanya-tanya mengenai Vivix. Sebab Vivix anti kanser yang sangat bagus. Satu-satunya produk Shaklee yang boleh menembusi DNA.

Beliau terus bersetuju membeli Vivix. Permulaan minum Vivix Puan M mengalami demam dan darah tidak berhenti-henti keluar sehingga Puan M tak boleh pergi ke mana-mana kerana darah keluar seperti tangki pecah! Ini biasa kerana vitamin telah bertindak dengan tubuh badan, iaitu badan sedang mengalami healing crisis.Aishah advise kepada sepupunya supaya menyuruh Puan M banyak kan minum air dan banyak kan berehat. Apa yang mampu Aishah lakukan semoga Allah swt membantu Puan M pulih dari penyakitnya dan rahim beliau dapat diselamatkan. Setiap hari pastikan ambil 1 sudu teh Vivix.

Semalam, Aishah menerima berita yang sangat gembira. Sepupu Puan M memberitahu bahawa Puan M tak perlu membuat pembedahan dan rahimnya masih boleh diselamatkan! Doktor pun sampai hairan. Bagaimana result check up sebanyak 2x negatif!Subhanallah! Aishah sangat terharu mendengar perkhabaran ni. Memang sangat-sangat terharu dan bersyukur! Dapat bantu pesakit kanser untuk meneruskan hidup dengan lebih gembira lagi!Alhamdulillah! Syukur sangat-sangat! Syukur Ya Allah. Aishah gembira dapat membantu menambah nilai kehidupan orang lain. Sejujurnya, bisness Shaklee bukan semata-mata mengejar wang ringgit tetapi mengajar Aishah lebih peka terhadap kesihatan orang disekeliling Aishah.

Ramai yang beranggapan Vivix sangat mahal! Tapi Aishah nak jelaskan disini, mana lebih mahal dengan hilangnya rahim yang sangat bermakna untuk seorang wanita atau nilai sebotol Vivix? Cuba anda renungkan?Julai ini special kerana Shaklee telah bermurah hati membuat PROMOSI VIVIX BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL dan anda terus layak mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA, PENGHANTARAN SECARA PERCUMA dan BULAN HADAPAN LAYAK mendapat CASH BONUS sebanyak RM240+!

Atau anda membeli 2 BOTOL VIVIX layak MENDAPAT KEAHLIAN SECARA PERCUMA!

Sayangi diri anda dan orang tersayang dengan menghadiahkan sebotol Vivix

Untuk order klik SINI2 comments:

ZUKI DIN said...

as salam. bila dah berumur ni penyakait mula dtg jd supplement spt shaklee harus dibeli n diambil..

aishah nin said...

betul tu encik zuki din :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE