Saturday, 12 July 2014

Teruja Umur Badan 18 Tahun

Rabu lepas Aishah pergi ke Shaklee ada PEMERIKSAAN KESIHATAN secara PERCUMA! Sejujurnya, Aishah tak pernah buat check-up kesihatan seumur hidup!hihihi

So, tak nak lepaskan peluang la kan lagipun PERCUMA..Untung jadi distributor Shaklee ni Health Check-up pun percuma. If pergi klinik da kena bayar kan...hihi

Berdebar jugak rasanya. Iye lah tak tahu tahap kesihatan macam mana. Umur pun da 26 tahun. Sebab sekarang ni macam-macam penyakit ada.

Sampai di branch, Aishah terus dapatkan Nutrionist Shaklee Miss Charlotte. Orangnya memang peramah dan friendly. Also beautiful....hihi

First, Aishah diminta untuk isi borang. Just for reference. Seperti nama. no tel, berat, alamat untuk next follow up. Alahai, terasa sangat ekslusif dilayan begitu. Macam kat hospital swasta pulak..hihi

Then Aishah disuruh untuk timbang dan pegang 1 alat ni. Nama alat ni tak tahu la apa. Lets the picture speak itself..hihi


Just macam alat penimbang tapi perlu pegang macam handle dan luruskan tangan ke hadapan..hihi



Rasanya ramai pernah lihat benda ni. Nak lihat tahap pressure...Benda ni lebih besar dari lengan saya...hihi

Then, selesai check up bermula lah sesi consulation dari Miss Charlotte. Keseluruhannya, kesihatan Aishah semua ok. Alhamdulillah rasanya. lega hati...hihi.. Just Aishah agak kekurangan berat badan. Miss Charlotte advise untuk tambah dos PROTEIN (Energizing Soy Protein) untuk bina otot. Untuk dapatkan bentuk badan yang fix..

Dan result yang lebih mengujakan Aishah bila part Body Age disentuh. Iaitu umur badan Aishah. Guess what? Umur badan Aishah baru 18 tahun. Woww!!! So amazing masa tu. Terkebil-kebil biji mata bila Miss Charlotte explain...hihi

Terus Miss Charlotte bagitaw, "Aishah, u mesti consume Vivix kan?". 

"No wonder la body u masih muda. Vivix kan melambatkan sel-sel penuaan!" Rasa kembang kuncup bila Charlotte mention macam tu.




Inilah result nya...hihi
Apalah guna umur anda 26 tahun tapi umur badan anda seperti 40 tahun! Bayangkan sel-sel badan anda? Da tua. Bila sel tua banyak penyakit akan datang dan badan pun kurang antibodi dan sistem imun.

Bagi Aishah badan perlu lah dijaga. Nak pakai lama tuuuu. Dengan badan dan tulang 4 kerat ni la nak cari sesuap nasi setiap hari. Tak gitu?





Aishah tak kan lepaskan peluang Julai ini untuk membeli promosi Vivix! Nak hadiahkan kat mak dan ayah. biat mereka muda remaja walaupun umur da tua. Yang penting sel badan mereka muda belia remaja...hihi

Lihat testimoni pesakit kanser rahim tahap ke 4 konsisten minum Vivix. Baca selanjutnya DI SINI

Yang nak cuba Vivix atau nak hadiahan kepada tersayang Julai ini lah bulannya. Julai ini special kerana Shaklee telah bermurah hati membuat PROMOSIVIVIX BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL dan anda terus layak mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA, PENGHANTARAN SECARA PERCUMA danBULAN HADAPAN LAYAK mendapat CASH BONUS sebanyak RM240+!

Atau anda membeli 2 BOTOL VIVIX layak MENDAPAT KEAHLIAN SECARA PERCUMA!

Sayangi diri anda dan orang tersayang dengan menghadiahkan sebotol Vivix

Untuk order klik SINI



2 comments:

yana yani said...

body pun ada umur ye...hehe
anyway akak membalas kunjungan
done follow sini juga
salam ramadhan =)

aishah nin said...

ada kak! saya pun baru tahu.. super excited!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE