Wednesday, 18 June 2014

Dapatkan Keahlian Shaklee Secara PERCUMA.!!!

Assalamualaikum wbt buat semua pembaca blog Aishah. Aishah harap anda semua sihat dan sentiasa dibawah rahmat dan perlindungan dariNya. Ameen

Tahukah anda? 

Sepanjang bulan Jun ini merupakan promosi Vita-E Complex BELI 6 PERCUMA 1. Dengan setiap pembelian 6 botol anda bukan hanya mendapat PERCUMA 1 BOTOL tapi berpeluang mendapat KEAHLIAN SHAKLEE secara PERCUMA!




Waahh..!! Best kan! Jimat pendaftaran ahli. Dan pada bulan hadapannya da boleh dapat CASH BONUS RM20+ Siapa nak bagi free kan? Da lepas buat duit minyak kereta..hihihihi

If, korang tak nak beli 6 botol pun tak jadi masalah. Korang boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sepupu, jiran, kawan opis. Cukup 6 orang yang membeli anda da pun layak untuk dapat KEAHLIAN secara PERCUMA.

Permulaan yang baik bagi anda yang berminat mahu menceburkan diri dalam bisness ni. Selepas anda layak mendapat KEAHLIAN secara PERCUMA korang secara automatik akan berada di bawah Legasi Aishah. Aishah akan guide anda bagaimana untuk memulakan bisnes.

Semuanya secara online coaching. Dan group support yang berterusan diberikan jika korang terus memberikan komited yang tinggi.

Berminat? Boleh terus hubungi Aishah segera. Promosi berakhir 30 Jun 2014 ini sahaja!


3 comments:

acik idah said...

Selamat malam aishah :)

aishah nin said...

selamat malam jugak acik idah..sehat? :)

mama said...

assalam..tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE