Thursday, 8 May 2014

Menyesal Bagi Anak Saya Mealshakes!!!

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Malam ini Aishah nak share keterujaan seorang emak terhadap anaknya sejak minum Mealshakes. Sebelum itu jom kita lihat gambar di bawah ini.

Pernah tak si manja anda mengalami masalah di bawah ini? Memilih makanan? Susah makan? Atau picky eater bahasa omputihnya...hihihi



Gambar ihsan dari Google
Mesti anda sebagai ibu dan ayah terlalu risau jika anak anda megalami situasi ini. Bayangkan si manja tak mahu makan dan berat badan nya? Alahai! Tak setanding dengan umur. Halus dan kecil semacam berbanding rakan sebaya.

Jom ikuti pengalaman ikhlas dari customer Aishah yang memberikan anak perempuan nya Mealshakes.





[ANAK SAYA SUSAH MAKAN TAPI SEJAK 

MINUM MEALSHAKES TAMBAH 4 


PINGGAN..!!!]


Alhamdulillah..!! Testimoni fresh dari loyal customer Aishah. Jika dilihat paras rupa kanak-kanak ini memang layu, lembik, macam tak ada zat gitu. Bak kata mamy beliau, "Anak kita tu kalau orang tolak sikit je, da jatuh". Sebelum ni makan nasi sesuap tu pun payah.!! "

"Tapi sekarang, gembira tengok anak-anak makan. Bersele
ra." 


Mealshakes juga sesuai untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah seperti :

> Sembelit
> Enzema
> Asthma
> Kurang berat badan
> Sering sakit dan demam
> Kurang fokus di dalam kelas

Bulan September ini Shaklee berbesar hati untuk memberi promosi Melashakes kepada ibu bapa yabg sanagt prihatin. Buy 3 FREE 1 gitu.


Nak order boleh klik sini.



1 comment:

Aty_Fared said...

saya masa anak tak lalu makan pon..saya bagi mealshakes.. so ok..alhamdulillah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE