Wednesday, 9 April 2014

Tanda-tanda Kita Kekurangan Kalsium..!!!

Selamat malam semua...!!! Mungkin anda pernah mengalami simptom-simptom di bawah ini :Tahukah anda ini tanda-tanda badan kita kekurangan kalsium. Kalsium tidak dapat dihasilkan secara semulajadi dalam badan. Jadi, perlu ambil susu or suplement utk kuatkan tulang dan gigi anda, sebelum ia hilang sebelum waktunya..hihi

Ramai yangg memandang enteng tentang kekurangan kalsium dari pengambilan makanan harian, akibatnya badan akan mengambil kalsium yg disimpan di tulang dan gigi untuk kegunaan badan!


Disebabkan itu, ramai ibu-ibu yang breastfeeding mengadu..mengalami kerosakkan gigi..rasa sakit pinggang..sendi..lenguh2.. BEWARE..!!! Anda mungkin sedang menggunakan kalsium simpanan hari tua anda ;(


Terlalu banyak kalsium yang dijual di pasaran. Tapi adakah kalsium yang anda minum memenuhi kriteria yang betul?

Alhamdulillah, Aishah telah memilih kalsium yang mempunyai gabungan yang mempunyai kriteria pemilihan kalsium iaitu Ostematrix. Next entri, Aishah akakn explain panduan pemilihan kalsium yang tepat! Nantikan ye :)

Oh, sebelum Aishah terlupa APRIL ini OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1! Memang rugi siapa yang lepaska peluang ini. Sebab bukan muda Shaklee nak buat PROMOSI yang gempak nih. Aishah sendiri da mencuba Ostematrix ni. Memang torbaikkkk!!!


6 comments:

lynn kamarul said...

NOW TGH PROMO KAN... MMG THE BEST

aishah nin said...

Lynn Kamarul : yup! Buy 6 FREE 1..memang torbaikkk! :)

Mia Liana said...

kata orang bagus shaklee ni...

aishah nin said...

Mia Liana : memang bagus sis Shaklee ni..Cuba la..insyaallah jatuh hati...hihi

Mimi Azirah said...

Wah de promo lg

aishah nin said...

Mimi Azirah : yup..sepanjang APRIL 2014 OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE