Tuesday, 10 December 2013

Cadangan Set Kurus Hotsss!!!

Selamat malam semua.. Da makan malam? Atau tengah malam nanti pun ada yang masih makan lagi..hihi 

Lepas tu komplen berat badan naik secara mendadak. Baju dan seluar semuaaanya da rasa sendat dan ketat. Apa nak buat ni..????!!! Bagi Aishah, anda masih belum terlambat lagi. Masih ada cara dan alternatif lain untuk kekal langsing dan slim. Yang penting anda KONSISTEN+DISIPLIN+ISTIQAMAH. Ada berani?



Dalam misi nak memastikan badan tampil langsing dan menawan, Set Kurus Hotsss merupakan pilihan terbaik untuk anda. Jika betul cara makan dan mengikut diet yang ditetapkan, badan anda tidak akan rebounce walaupun selepas anda berhenti mengamalkan set ini.


Set kurus Shaklee secara asasnya mengandungi 2 suplemen wajib :

> Alfalfa Complex dan

Dua-dua vitamin ni adalah yang paling asas dan nak tak nak kena ambil jugak! 

Lecithin
"Lecithin merupakan vitamin yang membantu memecahkan lemak daripada makanan yang kita makan. istilah lain ialah mengemulsikan lemak-lemak tersebut. Kalau kita makan makanan seperti nasi lemak, masak lemakdan apa-apa yang berlemak, boleh ambil 2-3 biji Lecithin selepas makan untuk membuang segala lemak itu."

"Lecithin hanya memecahkan lemak dari makanan yang kita ambil, dan bukan yang dalam badan kita. Badan kita pun memerlukan lemak. Yang tak sihat dan menyebabkan kegemukan ialah lemak berlebihan."

Alfalfa Complex
"Alfalfa Complex membantu membersihkan usus supaya semua sisa makanan yabg termendap di dalam usus dapat dibuang. Istilah lain yang lebih glamour ialah detox. Alfalfa juga membantu dalam proses pelawasan.

Kenapa penting usus bersih?
Hanya usus yang bersih dapat menyerap kesemua nutrisi dari makanan yang kita ambil. Kalau usus tu kotor, berkeladak dengan segala toksindan lemak, usus tidak dapat menyerap nutrisi dengan baik.

Dalam aspek pelangsingan badan, usus yang bersih dapat menyerap nutrisi dengan baik. Ini akan membantu organ yang bekerja membakar lemak untuk menjadi lebih efisien.

Omega Guard
Omega Guard pula menyingkirkan lemak-lemak yang termendap berpuluh tahun di dalam tubuh kita. Dari remaja sampai sekarang kita makan makanan yang berlemak. Dah la makanan berlemak kita pulak tak work out, apa jadi??

Lemak boleh termendap dan boleh melekat dalam salur darah. Untuk jangka masa panjang, perkara ini sangat berbahaya kerana ia boleh menjadi penyebab diabetes, darah tinggi dan sakit jantung.

Lemak ini juga menyebabkan usus kitatak dapat menyerap nutrisi makanan, dan makin lama tubuh kita tidak akan sihat.

Suplemen basic hanyalah Alfalfa Complex dan Lecithin nak kesan yang pantas dan cepat boleh lah tambah Omega Guard yang tengah promsoi Disemebr ini. Harga memang berbaloi!

Ada ke yang dah berjaya dengan Set Kurus Hotsss dari Shaklee ni? Jom Aishah kongsikan...





Satu lagi testimoni set kurus

Berminat untuk dapatkan cadangan set kurus hotsss Shaklee ini? Jangan lengah lagi. Hubungi saya segera!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
Call/Sms/WhatssApp : 012-7564158
Email : aishahz_88@yahoo.com.my







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE