Saturday, 7 December 2013

Omega Guard Mengurangkan Ketidakselesaan Sendi dan Lutut Orang Tersayang

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Illahi kerana memberi Aishah kesempatan untuk menulis blog lagi. Line internet yang agak menguji kesabaran Aishah menyebabkan delay untuk update blog. Rindu nak menaip blog dan berkongsi cerita dengan anda semua..hihi

Bulan Disember, bulan terakhir 2013 sebelum kita memasuki tahun baru 2014. Begitu pantas masa meninggalkan kita semua. Umur pun semakin bertambah kan..

Bulan ni agak special sebab Shaklee buat promosi Omega Guard. Lagi special sebab ini adalah antara suplemen wajib ibu tersayang Aishah.




Kenapa emak Aishah suka sangat dengan Omega Guard ini?

Pertama, Omega Guard ni memberi KESELESAAN PADA SENDI DAN LUTUT. Orang tua biasalah kan. Berdiri lama sikit da rasa penat dan lenguh. Lagi2 emak Aishah seorang cleaner bangunan. Memang penat rutin harian beliau. menyapu, mengemop, cuci tandas, angkat sampah dan sebagainya. Seringkali balik kerja emak akan mengadu akan sakit lutut dan sendi.

Kedua, Omega guard ini MEMBERI TENAGA kepada emak. Balik kerja memang penat mana nak uruskan hal rumah tangga lagi walaupun sering dibantu oleh anak-anak tapi faham2 sendiri lah orang tua kalau da biasa aktif gerak sana sini memang tak boleh duduk diam. Selalunya balik kerja emak Aishah akan terbaring atau tersadai atas kerusi mcam orang kerja angkat balak..hihi.. TAPI sejak mengamalkan Omega Guard ni Aishah tengok mak sentiasa bertenaga dan urang letih. Bahagia sungguh!

Ketiga, emak bagi respons sekarang kalau berjalan laju je. Kalau sebelum ni mengah tak payah cerita. Tercungap-cungap dibuatnya. Dan yang paling penting OMEGA GUARD ni dapat MENGAWAL TEKANAN DARAH TINGGI sebab emak Aishah ada DARAH TINGGI. Alhamdulillah, tekanan darah NORMAL. Untuk results yang lebih bagus perlu juga untuk anda mengambil Advance Joint Health Tablet dan Ostematrix. Kerana gabungan ini merupakan utuk set sendi!

Memang bahagia bila kita lihat orang tersayang sihat dan sentiasa ceria. Disebabkan PROMOSI sepanjang DISEMBER ini mak pun tak nak lepaskan peluang terus order 2 botol untuk stok beliau..hihi. JIMAT memang JIMAT! Jom hadiahkan Omega Guard untuk tersayang ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158
Email : aishahz_88@yahoo.com.my

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE