Saturday, 14 December 2013

Motivation Rally Shaklee..Shaklee Tetap di Hati ku...

Tak sabar nak naik stage...hihi
Sabtu lepas (7 Disember 2013) telah mengadakan Motivation Rally di Grand Paragon Hotel Johor Bahru. Alhamdulillah, Aishah merupakan salah seorang jemputan yang hadir untuk menerima pangkat sebagai Senior Supervisor. Memang sangat2 teruja sebab inilah kali pertama Aishah dijemput oleh pihak Shaklee dan first time jugak nak naik atas stage ambil anugerah..hihi

Memang sangat happening semasa acara dijalankan. Semua yang hadir sporting dan muka masing-masing memang sangat excited. Dengan riuh rendah suara kanak-kanak kecil memang menghangatkan lagi suasana. And one more thing pasal Shaklee yang sangat best ni anda boleh bawak ahli keluarga untuk datang sekali. Best kan? Jom cuci-cuci mata layan gambar..hihi

Naik stage ambil certificate as a Senior Supervisor rank..hihi
Layan gambar lagi ^_^


My gorgeous upline "Mummy Fai"..hihi
Smileeee....hihi


Turut hadir, anak bisness, my upline dan sideline yang sungguh awesome
Memang sangat seronok pergi Motivation i. Selain berkongsi rasa gembira kami juga turut mendengar perkongsian dari Master Farah dan Master Danial. Income mereka dalam Shaklee da 5 angka kot. Memang awesome..!!! I will follow the. Insyaallah. Doakan Aishah ye kawan-kawan..

Sebelah kiri tu my anak bisness yang turut hadir untuk menerima certificate as a Supervisor n my upline as a Coordinator 

Alhamdulillah, Aishah sangat gembira menerima penganugerahan dari pihak Shaklee. Terasa kami semua seperti sebuah keluarga. Ukhuwah yag terjalin semakin erat.

Syukur Aishah diketemukan dengan Shaklee. Semua ini bagaikan mimpi! Alhamdulillah

Selama setahun bersama Shaklee :-

> Aishah da bergelar Senior Supervisor
> Stabil bonus 4 angka. Memang tak sangka anda boleh menjana pendapatan dengan Shaklee! 

Sekarang tugas Aishah semakin berat untuk membimbing "anak-anak" Team Ispirasi sama-sama berjaya dan merasa apa yang Aishah dapat bersama Shaklee.

Insyaallah tahun depan Aishah akan struggle untuk dapatkan :

> Tittle COORDINATOR
> CAR BONUS
> Melahirkan lagi ramai LEADER dari Team Inspirasi

Insyaallah semoga semuanya dipermudahkan olehNya.

Aishah hanya berkongsi cerita sebenar dengan anda. jika kita berpeluang mengubah taraf ekonomi kita, kenapa tidak? Ramai yang da berjaya menjana pendapatan 5-6 angka degan Shaklee. Jika mereka boleh dapat sehingga 6 angka bonus dengan Shaklee, kita pun PASTI BOLEH. Tapi mestilah kena ada SISTEM yg betul dan juga tunjuk ajar dari Mentor yg betul.

Jika anda ingin kehidupan yang LUAR BIASA kenapa perlu HIDUP BIASA-BIASA? Tiada yang MUSTAHIL jika USAHA anda juga LUAR BIASA. Jom sertai Aishah bersama Team Inspirasi yang lain mengorak langkah membina kejayaan dan menjadikan segala impian anda kenyataan!

Hubungi Aishah jika anda INGIN KELUAR DARI ZON SELESA. Keputusan dan tindakan terletak di tangan anda! Aishah hanya tunjuk kan jalan dan anda sediri yang menentukan hala tujuan hidup anda! Nak? Tak nak? Terpulang.. Aishah tak rugi pun...

#helps more others to others and each others

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
Call/Sms/WhatsApp : 012-7564158
Email : aishahz_88@yahoo.com.my



































No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE