Saturday, 9 November 2013

Vivix Rahsia Anda Kelihatan Muda Sentiasa

Assalamualaikum wbt buat semua pembaca setia Supplement Super Sihat. Alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk menulis blog lagi. Begitu pantas waktu berlalu da masuk bulan November. Tak lama lagi da 2014. Masa semakin jauh meninggalkan kita. Umur pun semakin meningkat kan?

Bercakap pasal umur, semua akan mengalami proses tua. Tapi adakah anda ingin tua sebelum usia? Mesti tak nak kan? Umur muda tapi wajah kelihatan tua. Seriau kan? November ni promosi special Vivix produk anti penuaan dari Shaklee. Bukan bermaksud kita makan Vivix ni tak akan tua taw tapi ia menjadikan sel-sel badan kita seperti muda remaja. Bayangkan jantung seorang kanak-kanak jika nak dibandingkan jantung seorang yang da berumur 60an. Pasti berlainan kan? Begitulah perumpamaannya. 



Jom kita tengok di sebalik Sains Vivix tentang penuaan.

4 Mekanisme Penuan Pada Tahap Sellular

~Kerosakkan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yg asal) yang akan mengganggu fungsi sel.

Ramuan Vivix>>> Melindungi dan memperbaiki sellular DNA

~Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.

Ramuan Vivix>>> Dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap cellular.
~Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.

Ramuan Vivix>>> menggalakan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

~Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protien AGE (advance glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan ganggu keutuhan sel.

Ramuan Vivix>>> adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur  muscadine) untuk melambatkan pembentukan protien AGE.

Penemuan Vivix merupakan satu revolusi dalam produk anti penuaan. Vivix juga bukan sahaja untuk anti penuaan tapi ia boleh membantu untuk penyakit kanser, kencing manis, diabetes, sakit jantung, migrain, batu karang, asthma, ketagih alkohon, kolestrol tinggi, sakit sendi dalam pelbagai lagi.

Jom berikan peluang kepada diri anda untuk menikmati Vivix yang sangat BEST ni...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
WhatsApp : 012-7564158
Email : aishahz_88@yahoo.com.my


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE