Friday, 25 October 2013

Peluang Jana Pendapatan Lumayan dengan Shaklee

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi kerana Aishah masih diberi kan peluang untuk menulis malam ni. Disebabkan kekangan tugas agak terbatas untuk Aishah menulis tapi malam ni post Aishah santai-santai sahaja.

Selalu Aishah asyik membebel pasal produk Shaklee yang awesome ni je kan, kali ni Aishah ingin berkongsi serba sedikit PELUANG UNTUK ANDA SEMUA MENJANA INCOME DENGAN SHAKLEE!


Klik sini untuk membaca artikel daripada Utusan Malaysia:

Tujuan Aishah mula-mula menceburkan dalam bisness Shaklee ni hanyalah untuk mencari "extra income" dan membantu keluarga. Iye lah, nak harapkan gaji bulanan da fixed untuk bayar "hutang". Kadang-kadang tak dapat nak bagi ke emak dan ayah. Sedih memang sedih tapi sumber kewangan Aishah agak terbatas ketika itu. 

Semakin lama di dalam Shaklee, banyak membantu Aishah dari segi kewangan dan bonus yang Aishah dapat SETIAP BULAN melebihi gaji yang Aishah terima setiap bulan. Dan Aishah sangat yakin Aishah telah membuat pilihan yang sangat tepat.  Shaklee, menyediakan banyak PELUANG yang di tawarkan kepada ahli. Apa sebab Aishahlebih nak serius di dalam Shaklee?


  • Potensi yang mudah
  • Peluang yang cerah
  • Modal yang sangat rendah hanya register fee seumur hidup RM75 untuk Semenanjung dan RM85 Sabah dan Sarawak
  • MLM yang sangat adil dan tidak seperti MLM lain yang mengutamakan mencari ahli semata, tapi kami berpegang kepada produk kami yg terbaik
  • Shaklee adalah syarikat yang stabil, yang telah lama bertapak di Malaysia, produk yang selamat, berkesan dan mendapat kelulusan KKM



Sebelum tu, Aishah nak kongsikan kelebihan buat bisnes sebagai ahli shaklee. Shaklee menawarkan 3C:

  • Cash
  • Car
  • Convention


Cash
==== 

Cash ialah untung berbentuk duit iaitu Untung Jualan dan Bonus yang diberikan oleh Shaklee dan mencapai kelayakan yang telah ditetapkan. Bayaran dibuat dalam bentuk RM.

Car Bonus
========

Shaklee tidak menyediakan sebuah kereta tetapi diberi Car Bonus dalam bentuk RM sekiranya anda layak. Anda boleh gunakan duit itu untuk membeli kereta idaman anda.

Convention
========
Convention ini merupakan 6-Star Trip yang ditanggung 100% oleh Shaklee khas untuk anda. Sama ada trip dalam atau luar negara TERMASUK umrah & ziarah.

Apabila kita dengar MLM, mesti dalam otak dah rase ni semua penipuan. Aishah dulu pun macam tu, tak dinafikan. Tapi sejak sertai Shaklee, nana tak menyesal and semakin yakin mendapat rezeki yang HALAL daripada MLM.

Sebenarnya, untuk berjaya di dalam MLM, kita perlu pandai memilih LEADER. Group kami tidak seperti group lain yang hanya mencari ahli baru, dah membiarkan mereka terkapai-kapai sehingga rasa lost dan rugi sertai bisnes ini.

Dalam group Aishah, kami mementingkan pengetahuan mengenai nutrisi melalui coaching yang dijalankan. Aishah sebagai mentor akan guide sehingga semua ahli group mencapai apa yang Aishah nikmati pada hari ini.

Group kami juga menggalakkan penyertaan muslimah2 demi untuk naikkan martabat wanita islam di mata dunia. Melahirkan jutawan muslimah yang bukan sahaja berjaya di dunia, malahan juga di akhirat. Group kami sangat menitik beratkan keberkatan di dalam perniagaan.

Selain itu, Segalanya group Aishah jalankan secara ONLINE. Online coaching, Online meeting dan sebagainya. Dan sesekali kami akan adakan perjumpaan@meeting untuk berkongsi kejayaan/seminar untuk memberikan panduan terbaik kepada ahli untuk capai kejayaan.

Untuk berjaya, usaha yang bersungguh-sungguh dan berterusan amatlah penting. Tapi usaha bersendirian tanpa panduan dari leader yang betul akan menyukarkan perjalanan ke arah mencapai kejayaan hingga berjaya mendapat income sehingga 4-5-6 angka.

Oleh itu, sesiapa yang ingin mendapat tunjuk ajar daripada Aishah, ingin nak jadi macam Aishah untuk pegang income 4-5-6 angka, sila hubungi Aishah untuk maklumat lanjut. Insyallah Aishah akan membawa anda bersama menuju kejayaan! ^__^ 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
WhatsApp : 012-7564158
Email : aishahz_88@yahoo.com.my


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE