Friday, 27 September 2013

Sesi Magic Jutawan di Johor Bahru

Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum dan selamat malam kepada pembaca setia blog Supplement Super Sihat... Alhamdulillah, kita dapat lagi hidup aman dan damai di bumi bertuah Malaysia..<eh, tetiba mood patriotik plak>hihi..

Aishah baru berkesempatan untuk menulis program magic Jutawan di Johor Bahru pada 18 Ogos 2013.. Auranya masih terasa sehingga ke hari ini taw... Mana tak nya bertemu dengan leader-leader yang hebat! Gigil lutut taw...hihi

Jom layan gambar-gambar yang sempat dirakam...hihi



Haa, ni gambar dengan Master Iffah.. memang friendly habiss dia...


Sungguh awesome bersama Presidential Master Cery yang layan kepala..hihi


Ni muka budak first time jumpa leader... Gigil semacam..tapi tetap maintain senyummm...hihi

Semasa sesi magic aura ni Aishah nak menjadi speaker... Kena present pasal ESP... Fuhhh..!!! Gigil lutut hookayy nak bercakap kat khalayak ramai...dalam dewan yang besar tu... pegang microphone pun da tak rasa!hihi..sungguh dasyat aura kat sana..


Ni laa Group Aishah.. Group Infinite Limit... Gorgeous kan kitorang?haha


Bersama Master Iffah yang comel n cute...hihi

Di majlis itu kami di sjikan dengan beberapa orang leader yang menceritakan pengalaman mereka berbisness Shaklee.. Rata-ratanya wanita dan suri rumah tangga... tapi boleh menjana income hingga 5-6 angka sebulan dengan Shaklee! Teruja! Tiada yang mustahil di dalam Shaklee sebab Aishah da rasakan sendiri... Alhamdulillah


Antara bakal-bakal Jutawan yang hadir semasa sesi magic aura di Johor Bahru.. Semoga rezeki kami semua melimpah ruah di dalam bisness Shaklee... Nak join macam Aishah? Boleh terus hubungi Aishah ye ^_^


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
WhatssApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE