Sunday, 8 September 2013

Penyakit jantung Pembunuh Senyap Tanpa Anda Sedari..!!!

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua..!!! Hujung2 minggu ni mesti masing-masing ada aktiviti sendiri kan?? Ada yang keluar shoping, tengok wayang n ada yanng santai-santai di rumah je macam Aishah...hihi

Sambil berhujung minggu ni Aishah nak share something kepada anda semua.. Penyakit jantung seringkali dipandang enteng oleh sesetengah masyarakat...tapi bagi Aishah masalah ni sangat serius sebab ia boleh menyerang sesiapa dan pada bila-bila masa.. seramm kan???

Seringkali fikiran kita bila "serangan jantung" selalu dikaitkan dengan orang yang berumur.

Tahukah anda? 

Penyakit kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok turut menyerang golongan muda. Ini disebabkan gaya hidup dan pemakanan yang tidak seimbang.

Gejala ini boleh dicegah dengan meningkatkan amalan gaya hidup harian seperti diet seimbang, mengambil suplemen berkualiti, tidak merokok dan memastikan berat badan yang ideal.

Selain itu, pengambilan Coenzyme Q10 merupakan salah satu suplemen kesihatan yang sangat penting untuk jantung kita! Di Shaklee Q10 dikenali sebagai CoQ Health Plus!




Baca artikel ni rasa meremang satu badan..Mana tak nya, serangan jantung kini boleh menyerang pada usia muda. Nauzubillah!


Apa itu Coenzym Q10 dan mengapa ia penting untuk tubuh kita??!

CoQ10 merupakan zat makanan larut yang hadir semulajadi dan ditemui di setiap sel tubuh kita untuk berfungsi dengan baik. Namun, ia lebih banyak ditemui di organ-organ yang bekerja lebih keras dan memerlukan tenaga selular yang banyak untuk untuk organ seperti jantung, hati, buah punggang dan pankreas berfungsi.

Bayangkan apa akan terjadi jika Coenzym Q10 berkurang dalam tubuh kita??!

Cara mudah, hanya telan 1 biji CoQ Health Plus, insyaallah jantung anda dan organ2 lain dapat berfungsi dengan baik.

Sepanjang September ini, promosi CoQ Health Plus habis-habisan! Harga dijamin tip top...hihihi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
WhatssApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406
Email : aishahz_88@yahoo.com.my

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE