Sunday, 29 September 2013

Penapis Air Mudah Alih Shaklee

Assalamualaikum semua.. Selamat berhujung minggu ye...

Semalam bersembang-sembang dengn adik pasal penapis air kat opis dia.. Dia cakap penapis air kat opis dier hampir 1K harganya... Sambil geleng-geleng kepala...

Mahalnya..??!!! Shaklee pun ada penapis air taw tak sampai RM400!! Da la kecik boleh bawak gi mane2 pun..hihihi






Antara keistimewaan Get Clean Water Pitcher :-

1. Tak perlu nak masak air jika nak minum. Terus dari paip air dapur masuk dlm pitcher, biar air dituras sekejap dah boleh minum.

2. Air yg kaler dah bertukar kepada crystal clear..mmg best lah!

3. Air ni rasa dia best sikit. Lagi nikmat rasanya!

4. Pitcher tu portable..mcm jug biasa kat umah, leh bwk ke depan, leh bwk berjalan, leh bwk balik umah my mom etc..senang ckp kat mana2 pegi, saya boleh pastikan yang air diminum tu bersih.

5. Carbon filter yang ada tu diperbuat dr bahan2 asli - arang tempurung kelapa!.. sangat natural kan??

6. 1 carbon filter mampu menuras sebanyak 80 gelen airatau 303 liter air..mcm mana saya nak tau dah cukup 80 gelen? pada penutup pitcher, ada 1 penanda aras automatik (tanpa perlu gunakan bateri / elektrik ye!) untuk beritahu dah bape byk gelen air kita guna..once dah reach angka 80, so kita kena lah tukar carbon filter tu. Secara purata carbon filter dapat bertahan sehingga 4 bulan atau kurang - bergantung kepada kekerapan penggunaan kita.

7. Carbon filter ni berupaya menyingkirkan 99% bendasing dan paras klorin dalam air. Jadi sy yakin air yg saya minum tu sangat bersih!

8. - Tak perlu maintenance..just bila sampai masa, tukar filter carbon sahaja.

Mudah kan..??? Lepas ni semua rumah mesti wajib ada Get Clean Water Pitcher ni...hihi

Untuk pek permulaan dapat 3 pek percuma filter... Awesome sungguh!

<Shaklee make others feel better>






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
WhatssApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE