Tuesday, 20 August 2013

Saya Anti MLM tapi Dengan Shaklee Segalanya Berubah!

Assalamualaikum buat semua pembaca Supplement Super Sihat. Alhamdulillah kita semua masih di bulan Syawal yang penuh barakah ini. Bila Aishah baca balik tajuk entri ni malu sendiri pun ada..kenapa??

Aishah seorang yang anti MLM!!!! Tak percaya langsung pasal MLM ni...Yang penting tak suka bisness... Sebab Aishah ni pendiam dan pemalu...cheewaahh!! ^_^

Kenapa Aishah jatuh cinta dengan bisness Shaklee ni?

1. Sistem Shaklee adil dan tidak bersifat menindas. 
2. Di dalam Shaklee Aishah merupakan susur galur Group Jutawan dan group kami tidak mengamalkan head hunting.
3. Group kami juga tidak mengajar mengejar duit semata-mata tetapi amalan rohani dan jasmani seimbang. Seiring dan sejalan gitu...hihi
4. Group Jutawan mempunyai barisan leader yang berjaya dan sekarang duduk di rumah dengan bonus setiap bulah 6 angka!
5. Kami di coaching secara online (whatssapp, secret group). tak perlu keluar tengah malam attend meeting atau jumpa di kedai mamak.
6. Aishah dapat kenalan baru di serata Malaysia.
7. Ni yang paling best, dapat bonus setiap 14hb (berdasarkan sales bulanan kita. Kita usaha lebih, hasilnya pun banyak) Tak gitu? heeee



Selain bonus yang dibayar Cash oleh Shaklee.  Shaklee juga menawarkan CAR BONUS dan CONVENTION TRIP… Car bonus/Car program ni kita akan diberi cek mengikut criteria yg dah ditetapkan. Tapi ikut suka la nak guna duit tu untuk beli kereta atau nak simpan..heee

Convention Trip ni ada dua, National Trip dgn International Trip (menunaikan umrah dan melawat 1 negera lain).. Mengikut pengalaman kawan-kawan yg dah pergi, servis memang tip top. Diberi layanan 5 bintang, duduk hotel 5 bintang, servis 5 bintang… Shaklee dah bagi free, siapa yg tak nak kan..?? hehe…

Cash bonus setiap bulan Aishah da dapat rasa... insyaallah sekarang aim nak Car Bonus pulak...heee

Next entri nak story bonus Aishah dengan Shaklee dari 2 angka meningkat ke 4 angka! Alhamdulillah ^_^

Akhir kata, hanya diri kita yang mampu mengubah hidup kita sendiri. Kita berhak memilih senang dan berjaya. Terpulang kepada anda bagaimana menentukannya. Jika anda ingin mengubah taraf kewangan anda Aishah sentiasa membantu kerana anda berada di landasan yang betul! ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
WhatssApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE