Wednesday, 21 August 2013

Sakit Lutut?? Jangan Dibiarkan Nanti Melarat Susah!!Ngeri kan baca artikel ni! Kebanyakan dari kita memandang enteng masalah sakit lutut ni.. Tapi jika dibiarkan boleh membahayakan diri kita jugak.

Apa yang kita buat bila emak atau ayah kita mengadu sakit lutut, atau sakit pinggang dsb? Adakah kita membiarkan saja mereka atau mencari inisiatif?

Bila da teruk, sanggup ke anda lakukan pembedahan dan disuntik dengan vaksin penahan sakit?

Kos pembedahan?? Berpuluh-puluh ribu ringgit?? Mampukah kita??

AJHT penyelesaian terhadap masalah sendi seperti sakit lutut, sakit kaki, sakit pinggang, kaki cramp, terseliuh, sering llenguh2 tengkuk dsb.

Yang bestnya Ogos ini promosi AJHT. Penjimatan berganda dengan setiap 2 botol! Bakal berakhir 10 hari lagi! FAST ACTION FAST RESULT!

[ADVANCED JOINT HEALTH TABLET]

Berdasarkan Clinical Research Shaklee, ianya terbukti berkesan seawal 5 hari.

< Kelebihan Advance Joint Health Tablet Shaklee >

1. Menyokong keselesaan sendi
Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialan asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. 

2.Bertindak sebagai kusyen
Ekstrak jagung membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan. Glukosamina merupakan komponen utama membina tulang rawan dan lendir bagi Memilihara tisu penyambung yang sihat

3. Memilihara tisu penyambung yang sihat
Zinc, tembaga, mangan dan vit C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan struktur terhadap sendi.

Testimoni AJHT

Antara testimoni customer yang mencuba AJHTNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE