Wednesday, 21 August 2013

Bonus 4 Angka dengan Shaklee! Tiada Yang Mustahil Jika Usaha Anda Luar Biasa!

Assalamualaikum semua! Apa khabar anda semuaa? Aishah harap anda sentiasa sihat sejahtera.

Teringat baru-baru join Shaklee.. Bonus Aishah hanya RM20.. Namak sikit kan? Tapi siapa yang nak bagi. At least boleh wat spare top up minyak kereta kan? hihihi

Bulan seterusya, bonus Aishah meningkat kepada RM90. Masa ni hati punye gumbireee... Iye lah duit gaji bulanan Aishah bila tolak duit kereta, loan, dan perbelanjaan lain tinggal berapa sen la sangat... Nak beli barang keperluan sendiri pun terpaksa matikan niat...

Tapi sejak join Shaklee, boleh katakan bernafas la jugak. Sebab bonus Shaklee dibayar setiap 14 hb... Sementara nak tunggu gaji masuk bonus Shaklee dapat lah membantu apa yang patut.

Bulan setrusnya dan seterusnya bonus Aishah meningkat. Alhamdulillah berkat usaha Aishah sendiri. Dan pada bulan Julai 2013 bonus Aishah meningkat ke 4 angka. Syukur tak terhingga sebab usaha selama ni terbalas.

Yang bestnya, bonus kali ni lebih dari gaji bulanan yang Aishah dapat. Dan penantian selama 10 bulan terbalas dengan naik new rank... Alhamdulillah, siap dapat cek sebab naik Rank. Dan dapat tawaran insentif dari Shaklee taw... best kann??hihihi




Alhamdulillah, Aishah bersyukur sangat2 diketemukan dengan Shaklee... Aishah juga sangat terharu berada di Group Jutawan di bawah naungan Presidential Master Shareeza Hashim aka Kak Cery. Selain dapat menjana pendapatan group kami juga menekankan ilmu rohani.. Bukan berbisness semata-mata.

Di Group Jutawan kami diajar untuk :-

> Sentiasa berzikir
> Melakukan solat dhuha/tahajud
> Mencipta hubungan kasih sayang sesama manusia
> Berfikiran positif

Tiada yang mustahil jika anda ingin berjaya. Sentiasa letakkan diri anda dalam zon cabaran. Cabar diri untuk berjaya.

Nak berjaya bermula dari diri sendiri. Nak kan perubahan dalam diri pun bermula dari diri sendiri. Anda sahaja yang menentukan apa yang terbaik untuk diri anda.

Segala perkongsian ini bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi ingin berkongsi dengan anda semua ye... Jika anda melalui jalan buntu dari segi kewangan Aishah ingin membantu anda untuk keluar dari masalah itu. Insyaalllah ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
WhatssApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE