Wednesday, 7 May 2014

Rita Rudaini dan Shaklee (Mealshake)Bila anda tengok gambar di atas pastinya anda semua terkejut bukan..?? Yes, itulah Rita Rudaini pelakon yg popular tuhh... Nak tahu tak kenapa..?? Sebab Rita pun belikan Mealshake untuk 2 orang heronya itu.. Terbaik kann?? heee

 Apalah sangat jika nak dibanding harga setin Meal Shake dengan harga kesihatan anak-anak kita.. Betul tak..?? Ade lagi ke ibu2 yg masih berkira-kira untuk laburkan yg terbaik buat si manja..?? Kan? Kan? Kan?

Kenapa anda wajib berikan si manja MEALSHAKES?

Tambah Selera Makan - Kesan yang ni paling ketara akan nampak pada anak walaupun baru cosume lebih kurang 2 minggu awal.
♥ Untuk Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk pembinaan tulang yang kuat dan sel-sel untuk anak-anak. ♥ Atas Sembelit - Mealshake adalah minuman yang kaya dengan serat yang membantu dalam proses pembuangan air besar. Ini kerana ianya dihasilkan daripada bahan semulajadi dan mempunyai lactabumin (sejenis susu) ♥ Lebih Fokus dan Aktif - Anak yang tidak bermasalah dalam penghadaman akan kelihatan aktif. ♥ Kuatkan antibodi - Serbuk terbaik ini mempunyai kandungan protein yang tinggi yang mudah diserap ke dalam system tubuh. Ini akan memberikan antibodi yang kuat untuk melawan penyakit yang asas seperti demam, selsema, batuk dan asthma. ♥ Atasi masalah obesiti - Lazimnya anak-anak yang mempunyai masalah obesity akan mempunyai sfat kurang yakin pada diri sendiri dan malu untuk berdepan dengan orang ramai. Mealshake akan membantu menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada usus besar dan kecil. ♥ Kurangkan ruam dan eczema - kandungan melashake yang mengandungi Vitamin A,C,E, selenium dan zink yang bertindak sebagai antioksidan akan membantu merawat kulit dan memudarkan parut.
♥ Untuk perkembangan minda - Minda yang cergas datang dari badan yang sihat.

Berminat untuk mencuba Mealshake?? ingin tahu lebih lanjut mengenai Mealshake?? Jangan segan terus hubungi Aishah yee kerana May ini MEALSHAKES BELI 6 PERCUMA 1 taw..!!! 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE