Monday, 18 March 2013

Kenapa perlu MINUM ESP??Boleh Tak Kalau Makan Vitamin TAPI Tak Nak ESP??WAJIB Baca Yeee...Anda Pasti Jatuh Chenta Dgn Esp.

Assalamualaikum para pembaca Supplement Super Sihat yg Aishah sayangi...Macam mane hari Isnin anda??Aishah harap semuanya gembira dgn keadaan disekeliling anda....Jangan susah2 hati n moody taw!Senyuuuummmm!! ^________^
Hari ni Aishah nak share tentang ESP..kalau anda beli vitamin,Aishah akan advise anda semua utk add on ESP ( kalau anda ade budget lebih) ...
Kenapa?? Seperti yg anda tahu ESP ini adalah protein ianya bantu sihatkan sel. Sel yang sihat dapat menyerap vitamin lain yg diambil dgn lebih baik. Kalo sel tak sihat, vitamin akan ambil masa lebih lama utk diserap dan beri kesan pada kita.
Sbb tu Aishah akan advise setiap customer untuk add on ESP dgn setiap pembelian mana2 vitamin. Sbb bila amik ESP, sel badan jadi sihat… Bila sel dah sihat, vitamin2 tu semua akan diserap dgn cepat oleh bdn berbanding mereka yg tak ambil vitamin bersama ESP… Its true… Maka, tak hairanlah customer akak repeat order bila da try ESP....ternyata kesan yg saanggaatttt best. Sebab Aishah pun da jatuh chenta dgn ESP...hihi


Kenapa ESP Shaklee??

BONUSNYA… Kulit semakin gebu, anjal,berseri, awet muda… bantu pudarkan parut2 di muka, hilangkan jerawat kat muka… bertenaga… dan macam2 lagi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
Mobile : 013-7190406




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE