Sunday, 6 January 2013

Get Clean Water, Pilihan Bijak di Tangan Anda

Get Clean water, pilihan bijak di tangan anda....


70 peratus daripada badan kita ni mengandungi air. Setiap hari kita disarankan minum antara 8 hingga 10 gelas air sehari. Pengambilan air yang mencukupi amat penting bagi tubuh manusia untuk menyah toksik dalam badan, melincirkan sendi, membantu sistem dan organ pencernaan, mengawal suhu badan serta menghantar nutrien dan oksigen ke sel-sel badan.

Air yang bersih dapat meningkatkan sistem imunisasi badan, menggalakkan metabolisme sel, mengurangkan risiko penyakit dan menghalang pertumbuhan sel abnormal yang boleh menyebabkan kanser serta dapat menghalang penyebaran toksin.


Tapi, korang yakin tak air yang korang minum setiap hari tu boleh lakukan fungsi-fungsi seperti kat atas ni?? Yakin tak air yang korang minum setiap hari terjamin BERSIH?? Sebab kita sendiri boleh bandingkan, air paip yang dimasak dengan air yang ditapis, memang nampak bezaaaa... Air yang dah masak tu kalau dibiarkan lama2 kita boleh nampak macam warna kekuningan. Rasa pun bezaaa... Kadang2 ada yang masih rasa klorin walaupun air tu dah dimasak... Apa pun pilihan tetap di tangan anda...
Jom kita baca apa dia Get Clean Water ni??
Get Clean water merupakan sistem jag penurasan air revolusi baru yang disahkan oleh Water Quality Association (WQA) dapat mengurangkan sehingga 99% PLUMBUM serta berdozen bahan-bahan cemar lain yang sukar disingkirkan yang boleh wujud dalam air anda serta kemungkinan berbahaya kepada kesihatan.

Set Clean Water multi paten menggunakan satu BLOK-KARBON PADU bagi menuras dan membersihkan air, dan setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa padu dengan menggunakan proses penyingkiran sifar. Get Clean water yang berupa jag dengan sistem penapis karbon isian semula juga dapat mengurangkan sampah (botol plastik) di tempat buangan sampah.

Get Clean water SHAKLEE Menandingi Jenama Terkemuka Yang Lain
  1. Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, raksa, cadmium dan bahan-bahan cemar lain sambil mengekalkan mineral sihat.
  2. Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat daripada kesan sampingan klorin.
  3. Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air – dua kali lebih banyak daripada jenama terkemuka lain.
  4. Jag dengan sistem menuras blok-karbon isian semula yang pertama.
Pilihan Bijak!
  1. Hanya beberapa sen bagi seliter air.
  2. Air yang sihat dan rasanya yang enak.
  3. Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen yang telah dituras – tidak memerlukan tenaga elektrik.
  4. Ringan dan mudah dibawa.
  5. Menjimatkan kos – tidak perlu dimasak.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee : 852748
WhatsApp : 012-7564158
Sms : 013-7190406

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE