Sunday, 4 November 2012

Vita-C Sustained Release

Entri kali ni Aishah tersangatlah suke.Vita-C oh Vita-C keranamu ku jatuh cinta...hihi. Majoriti anda di luar sana tahu Vita-C selalu dikaitkan dengan kulit yg cantik.Sape yg tak nak cantik kan?Muka berseri-seri, tak ada kedutan or garis tua di kulit muka. Sebab Vita-C ni jugak lah hati Aishah bermunge-munge gitu sebab tertimoni dari customer. ^____^


Sustained Release Vita-C 500mg 

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam
Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vitamin C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

Kenapa Vitamin C Shaklee berbeza dengan jenama lain:


1. Teknologi penghasilan Vitamin C Shaklee adalah sustained release .Kenapa perlu teknologi sustain release? Sebab vitamin c mudah musnah,bersifat larut air dan tidak dapat disimpan lama dalam badan. Sustained release adalah teknologi yang membantu Vitamin C untuk kekal lama dalam badan dimana hanya 100mg vitamin C dilepaskan ke dlm badan setiap sejam.

2. Satu tablet vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren.

3. Vitamin C Shaklee lengkap dgn bioflavonoid (bahan penting yang membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik).. dan vitamin C shaklee semulajadi tanpa bahan pewarna atau perisa .



Tanda-tanda kekurangan Vitamin C


Vitamin C adalah vitamin yang sangat sangat rapuh. Ia mudah rosak pada suhu yang terlalu tinggi. Maka apabila cuaca panas, vitamin C dalam badan yang sedia ada akan musnah.

Apakah tanda kekurangan vitamin C yang sangat ketara?

    ~ Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik
    ~ Mudah tertekan ( stress)
    ~ Tapak kaki keras dan kasar
    ~ Luka yang lambat baik
    ~ Mudah selsema/ bersin
    ~ Wajah nampak tua berbanding umur (Vitamin C penting utk pembentukan kolagen?
    ~ Mudah dapat ulser
    ~ Mudah demam 
    ~ Penyakit Skurvi

    Kenapa perlu pilih Shaklee Sustained Release Vita-C 500mg?
    Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara.

    Sustained Release Vita-C mengandungi:

    • Kandungan Vitamin C yang tinggi.
    • Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.
    • Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah.

        Testimoni dari customer Aishah yg menggunakan Vit C dan apa kata beliau setelah mengambil Shaklee Sustained Released Vita-C ^______^


       Next testimoni...heee



      Ni feedback dari customer Aishah yg da mengambil Vita-C :
      Cik Azwa sangat teruja dengan pengambilan Vitamin C selepas seminggu mengambilnya. Resdung yg dihidapinya semakin berkurangan dan pori-pori di kulit wajahnya semakin mengecil. Testimoni dari Cik Azwa membuatkan Aishah tak lekang senyum dan sangat berpuas hati dgn kesannya. Anda di luar sana sangat RUGI jika tidak mencuba Shaklee Sustained Released Vita-C 500mg.Hihihihi


      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Salam sayang,
      Aishah Nin
      Shaklee Independent Distributor
      ID Shaklee : 852748
      WhatssApp : 012-7564158
      Mobile : 013-7190406











      

      No comments:

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      PESANAN

      Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE