Thursday, 8 November 2012

Alfalfa Complex- Raja Segala Tumbuhan. Keputihan dan Sembelit? Kini Tiada Lagi

Kelebihan & Khasiat Alfalfa - sesuai utk lelaki dan wanita dan testimoni dari ibu tersayang

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala protein. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfafa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Jom lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita :

1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
5. Merawat arthitis
6. Bagus untuk elergi dan ekzema
7. Merawat athma
8.Mencuci usus bagi membuang toksik
9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
10. Meneutralkan asid dalam badan
11. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
16. Meningkatkan stamina seorang suami
17. Melegakan sembelit
18. Membuang angin dalam badan
19. Milk booster

Shaklee Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s...

Apa keistimewaan Alfafa jenama Shaklee berbanding yg lain? Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin (It is organically grown, using the tender green leaves not the stems of the plant.The raw powder is pressed into easy-to-swallow tablets (with very low heat to preserve natural enzyme activity).. Dan yg bestnya Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid, bakteriosid, hormon-hormon sintetik, pengawalatur tumbesaran atau bahan-bahan kimia.

Apa kata ibu tersayang Aishah setelah menggunakan ALFAFA :
Happy Thursday....Kenapa??Hari ni Aishah sangat2 teruja dan gumbire...??Kenapa?Sebab dapat menyelesaikan masalah ibu tersayang. Testimoni dari ibu tersayang.
Semalam balik dari keje dgn tergesa-gesa Aishah terus tnya mak sebab nak tahu cmne kesan mak mkn alfafa ni even baru 1 hari. Ni jawapan mak : Kak, mak punye V tu slalu berair je (keputihan) tpi hari ni mak punye V terasa kering je. Bile buang air kecik pun sgt2 selesa kalau tak mesti berair je....

Lihaaaattt!!Just 1 day je mkn alfafa da nampak kesan yg begitu cepat. Keputihan mak pun hilang dan mk semakin selesa. Iye lah org da kawin msti nk sentiasa bersih lg2 untuk suami terchenta kan???hihi
So, kepada anda yg berminat boleh hubungi Aishah. Bulan November ni plak ade promosi ALFAFA beli 6 percuma satu. expired date 2015. Super jimaaattt. Boleh wat stock...hihi

Alfalfa ~Ia penawar keputihan dan rahsia keintiman wanita.

Keputihan ni adalah normal di kalangan wanita jika ia hanya lendir putih, jernih ,cair tidak berbau dan tidak berasa gatal... Tetapi keputihan itu boleh dikategorikan sebagai bermasaalah apabila ia bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, diiringi rasa gatal2.. Jgn anggap ianya masalah kecil ya. .. ataupun akan hilang dgn sendiri..Tahukah anda masalah keputihan disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tidak dirawat, tak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ-organ penting dalam badan. Malah yg lebih teruk, ia mampu merebak ke pasangan kita..Dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal,melecet dan kemerahan..
Dan yg paling best sekali Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.Menarik kan?
  
Apa kata mereka yg telah menggunakan ALFAFA :

Jom,baca testimoni dari Puan Khai menetap di Sepang. Beliau mengalami masalah sembelih dan keputihan selepas melahirkan anak sulung beliau. Tapi sejak consume alfafa ni mesej yg Aishah dapat dri beliau : Shah,aku da xsembelit lagi lancar je bile aku ekk2...hihi...baby aku punye poo poo pun lancar je...

Yg ni pulak dari Puan Ida dari Johor Bahru. Beliau mengalami sembelit dan keputihan yg terok. Tak membuang air kadang2 sampai 4-5 hari. TAPI sejak makan alfafa beliau stori dgn Aishah tetiap hari dier akan buang air besar.

Dan ni pula komen dari Cik Nurul dari Pontian. Sejak makan alfafa beliau xperlu tidur beralaskan bantal...sebelum ni pinggang beliau akan sakit2...dengan alfafa masalah tu semua da hilang.....


 (tekan gambar utk kelihatan lebih jelas)



ALFAFA penawar SEMBELIT



Testimoni dari customer Aishah
Dengan alfafa Getting Hot in Bed...WoooWWW!!!hihi


Testimoni dari customer Aishah....Miss Elene....Aishah i da try alfafa so far keputihan ok...n one more thing i dengan husband rasa energetic in bed....Kepuasan with my husband really different....hihi

Lihaatttt,mereka semua telah mencuba ALFAFA dan terbukti berkesan membantu masalah keputihan dan sembelit.ALFAFA bukan sahaja boleh mengatasi masalah sembelit dan keputihan.Selain tu fungsi ALFAFA ni utk KEINTIMAN,DETOX/CUCI USUS,KURUS,RESDUNG,JERAWAT,ALLERGIC SEAFOOD,KOLESTROL TINGGI dan mcm2 lagi...sesiapa yg return order alfafa mesti amik botol besar terussss...jimaaat katenye....hihi...Yang pasti anda TAK RUGI MENCUBA ALFAFA (:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam sayang,
Aishah Nin
Shaklee Independent Distributor
Mobile : 013-7190406





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PESANAN

Copyright© www.aishahnin.com . design by : UMIESUE